Akik kb. egy hónapja kezdték a fogyókúrát, mennyit fogytak? És ki milyen módszert alkalmazott, mit evett?
-5kg
kalóriadeficites és mozgás ! ;)
Én 5 kg-ot. :-)
Annyit csináltam, hogy több zöldség, kis gyümi, ebéd ami eddig, de kisebb adag, és nem eszem pékárút, max reggelire, helyette abonett, vagy riszpufi szelet. Inni csak vizet. És ma kezdtem el inni salaktalanító teát.
Ja és ha van időm, akkor toránzom. Első héten naponta sikerült, most már unja a nagylányom (3 éves),és mikor azt mondja hogy torna helyett vele foglalkozzam, hát...nincs szívem nemet mondani. Csak akkor tudnék tornázni mikor az ikerfiaim (1,5 évesek) alszanak, mert ha fekszem pl azonnal rajtam másznak, stb, azt az időt meg nem akarom a lányomtól elvenni, amit csak vele tölthetek, így most már napok óta nem sikerült tornázni, vagyis kicsit többet emelgettem őket, ilyesmiket beiktattam, torna helyet.
És te kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!