Szombathelyi futótársat keresek! Ki jönne el velem futni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 10:05
2/6 A kérdező kommentje:
én is lusti vagyok, de a fogyás érdekében muszáj :)
2012. jan. 31. 12:21
3/6 Andizsuzsi válasza:
Én tapasztalatból azt mondom, ha futni akarsz, ne keress partnert. Annak idején én is "párban" kezdtem, úgy gondoltuk, egymást motiváljuk. De nagyon hamar szétváltunk, azóta is futunk mind a ketten, de nem együtt. Ha nem kell alkalmazkodnod, sokkal könnyebben oldod meg a váratlan helyzeteket, amikor valami közbejön, és két ember sosem fut azonos ütemben, mindig kell a másikhoz alkalmazkodnod. Főleg kezdő futóknál szerintem sokkal jobb, ha a saját ritmusodhoz, erődhöz, állapotodhoz igazodsz, mint máshoz.
4/6 anonim válasza:
Ha van kutyád, ajánlom figyelmedbe a Canicrosst:)
5/6 anonim válasza:
ha még komolyan golndolod írj privit:)
6/6 anonim válasza:
engem érdekelne...30/ff,ha még aktuális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!