A szombathelyi Nagy Lajos Gimnáziumba 64%-os matek és 68%-os magyar, de kitűnő bizonyítvánnyal mennyi eséllyel kerülhetek be? Van esélyem egyáltalán? Megközelítőleg 40-en jelentkeztek abba az osztályba ahova szeretnék én is.32-öt vesznek fel.
Figyelt kérdés
köszönöm2012. jan. 30. 17:09
2/5 anonim válasza:
hát, engem anno 52%-os matekkal vettek fel, és nem voltam kitünő, 2 négyesem volt.. viszont a magyarom 94% lett, szóval nem tudom..
egy 11.-es nlg-s :)
3/5 anonim válasza:
Ide járok, 12.-es vagyok: mindig mondják, hogy 30-32 embert vesznek fel... na elárulom, a mostani 11-es évfolyamban vannak 36-37-en, asszem valahol 38-an is...
A 9.-eseknél is rengetegen vannak, szóval nyugi.:) Melyik osztályba jelentkeztél?
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok: kérdésre válaszolva: asszem 1-2 éve eléggé húzósak... nagyon sokan kimaradtak, volt túljelentkezés, de szerintem bejutsz.
Attól függ, a többi ember ?%-ot írt.
5/5 A kérdező kommentje:
emelt angol osztályba jelentkeztem.
köszi a válaszokat.:)
2012. febr. 24. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!