Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételeket ajánlotok?

Milyen ételeket ajánlotok?

Figyelt kérdés
Fogyókúrám alatt mindig csirkemellet vagy halat ebédeltem zöldbabbal, rizzsel, görög salátával, ilyenekkel. Viszont nagyon meguntam. Tudnátok írni pár ötletet, ami egészséges és viszonylag kevés kalória van benne? Köszi!
2012. jan. 29. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:

szinte bármilyen hús, majdnem bárhogy elkészítve, lényegében bármilyen zöldséggel.

ez így nem konkrét étel, leírhatnám a pörköltem receptjét, de talán..

nézz szét itt

[link]

2012. jan. 29. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:

rakottkarfiol/kelkáposzat/káposzta- darált sovány sertéshús/csirkemell/pulykahús, barna/ferérrizs, zöldségek (karfiol/kelkáposzta/savanyúkáposzta)+hagyma, paprika, fokhagyma, paradicsomkarika+fűszer, főtt tpjáskarikák+sovány reszelt sajt= alulra rizs majd fűszer, hús+rizs+hagyma/paprika+tojás+karfil/káposzta+tojás+joghurt+bazsalikom+sováyn sajt

zöldséges rizseshús, húsgombóc spenóttal, zöldséglevesek főtt hússal, rizseshús, targonyáshús, főzelékek hússal/tojással, tojásos-husos lecsó, májgombócleves, pörkölt zöldséges rizzsel, töltött zöldségek, husos paprikáskrumpli, sütőben sült fasírt reszelt zöldségekből, tojásból, rizsből, székelykáposzta hússal, kefírrel, főtt hús főtt krumplival paradicsommártással, tojásleves, pulykagulyás, lencseleves füstölt hússal, rakottzöldbab, lucskoskáposzta, túrógombóc

2012. jan. 29. 22:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. jan. 30. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!