Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vannak "elvonási tunetei...

Miért vannak "elvonási tuneteim" csoki nélkul? :S Mit tudok ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:

ét csoki (magas kakaó tartalmú) vagy tejcsoki (alacsonyabb kakaó, + tej) ?

tejcsokit eszel, rászoktál a finomított szénhidrátokra. + kevés szénhidrátot eszel, és a testes azt hiszi, hogy az édes cuccokban c vitamin van, mint a gyümölcsökben. rendesen átbaszod magad.

egyél naponta 1-2g C-vitamint, plusz hagyd el a cukrozott élelmiszereket (pl. tejcsoki) és a fehérlisztes cuccokat.

2012. jan. 27. 23:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Aczél jól mondja. Finom a csoki, ez tény, de nem ezért kívánod. ha minden rendben volna az étrededben és a kiegészítőkkel, akkor nem kívánnád.
2012. jan. 28. 07:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszi szépen a válaszokat. de akkor mibol egyek tobbek? Egyek C-vitamint.. az is jó, h ha veszek a gyógyszertában? vagy inkább gyumolcsokbol?
2012. jan. 28. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:

gyümölcsből mire megeszel 1 gramm c-vitamint, addigra elhízol a gyümölcscukortól.

vegyél egy biotech 1000mg-os fokozatos felszívódású c-vitamint, nagyjából a legjobb ár/érték arányban.

2012. jan. 28. 10:32
 5/7 anonim válasza:
Hú ha ez a téma engem is érint.Én képes vagyok megenni 1 táblával és aznap nem eszem semmit.Csak hogy ne keljen lemondani róla.Mert akkor rossz a közérzetem.Persze csak magas kakaótartalmú étcsokoládét eszem.Erről le kéne szoknom.
2012. jan. 28. 12:56
 6/7 anonim válasza:
én is így voltam,de mióta 1000 mg C vitamint szedek naponta,azóta csak nagyon ritkán jön rám a csoki evés,és akkor is beérem 1-2 kockával.(bőven)
2012. jan. 28. 14:27
 7/7 anonim válasza:
Hát én helyette inkább valami mást csinálok. :D Futok meg minden
2012. febr. 11. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!