Nagyon kövér vagyok?
Figyelt kérdés
165 cm és 54kg... 14 lány Igazából én nagyon kövérnek látom magam,és nem tudom,hogy mi az igazság,mert a családtagjaim,és barátaim nem mondanak kövérnek,de én úgy látom... Szerintetek?2012. jan. 24. 23:12
1/5 anonim válasza:
Ez a súly pont ideális a magasságodhoz. Ha alakformáló gyakorlatokat végetnél, akkor nem látnád magad kövérnek. Velem is ez volt, hogy kövérnek láttam magam, de elkezdtem tornázni és azóta jobb lett az alakom. Pedig súlyra voltam már kevesebb is, csak akkor nem tornáztam.
2/5 anonim válasza:
én is a tornázást mondanám, feszesít, alakít, formál, nagyon jó.
3/5 anonim válasza:
14 éves gyereknek még nem kéne értékítéletet mondania, mert nem tudja objektíven meghatározni jelen esetben az alkatát.
ha meg nem sportol rendszeresen 14 évesen, akkor régen rossz már az egész..
5/5 anonim válasza:
Sportolj valamit (bári amit szívesen csinálnál) és ne egyél sok édességet, chipset cukros löttyöket.
Amúgy ideális a súlyod, bár biztos van rajtad kis felesleg, de ha sportolsz megoldódik. amúgy még alakulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!