Szules utan hogyan fogyhatok a hasamrol?
Hát, a dolog ott kezdődik, hogy aki császárral szült, az jobb helyzetben van has szempontjából, mivel nekik hamarabb és jobban visszalaposodik a hasuk. Akik meg nem császárral... nos, nem tudom, neked raktak-e a hasadra homokzsákot közvetlenül szülés után? Ez igen hasznos, amikor én szültem (szintén 65 kg-val szültem, 158 cm vagyok és 20 kg-t híztam, de mivel túlhordtam a lányomat, az utolsó hetekben már lefogytam 2-3 kg-t), anyukám direkt szólt a dokiknak, hogy a homokzsákot ne feledjék, hát használt is! Szoptatsz amúgy? Mert az is sokat segít a fogyásban, a szoptatás alkalmával egyrészt húzódnak össze a hasi mirigyek, meg minden egyéb hasi cucc, másrészt az anyatej előállítása úgy történik, hogy zsírt von el a szervezetedtől, így beindul a fogyás.
Amúgy igen, sajnos mindig hasról megy le legutoljára a túlsúly, én Rubnit Réka hasizomtornáit csináltam, nekem bevált. De azt is mondják, hogy minden egyes szülés után nagyobb lesz a méh térfogata néhány cm-vel és ez igaz lehet, mivel amikor a lányom 2 éves volt, kórházba kerültem és lefogytam egy csomót, elég betegesen néztem ki, viszont a derekam még így is 58 cm-volt (pedig voltam vagy 42 kg), míg lánykoromban, szülés előtt 56 cm, pedig akkor 46 kg körül mozogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!