LIPO + hasra és csípőre?
Egy nagyon kedves ismerősöm ajánlotta a terméket, szerintetek használhat valamit?
Leírása:
LAPOS HAS KÚRA!
Hasra hízol? Puffadsz?
Szabd át a legkényesebb testrészt!
Azoknak fejlesztve, akiknek kritikus terület a has és a csípő! Hölgyek, Urak, itt nem csak a zsírok égetéséről van szó. Ez egy haslapító koktél, ami meg is takarítja a beleket, visszaépíti a bélflórát. Megszünteti a gázosodást, puffadást és az emiatt lelassult
- „mindent elraktározok a gazdámnak” - anyagcserét.
Minden ereje 12 gyógynövény + 1 prebiotikum.
Próbáld ki Te is!...mert az úszógumi nem Neked,
hanem a kislányoknak való!
a reklámszövegből ítélve hatalmas átb.szással állunk szemben, amit a hülye fogyasztó egytől egyig bekajál.
ezt olvasd végig légyszi, és tekintsd érvényesnek mindenre, ami láblógatás mellett fogyást ígér attól, hogy drága pénzért bekapkodsz valami sz.rt.
úúúú bazzz...
ezzel nagyon vigyázz! ez a katicás oldal, ezt egyszer néztem amikor az élesztőkről tanultam, és tudást bővítettem netről.
ezek olyanokat írnak, hogy az élesztő gombák mikotoxinokat termelnek, tudatlan senkik amúgy, egy szavukat sem hinném el a helyedben.
vannak normális pro- és prebiotikumok,
ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA
EGERFOOD TUDÁSKÖZPONT
NAT—1606/2009/F1 sz. akkreditált Mikrobiológiai Laboratórium
itt vizsgálták pl. a
Minta megnevezése: FOREVER ACTIVE PROBIOTIC
terméket, és teljesen jó volt, de ilyen nevesincs sz.arokat nagyon nem ajánlanék. katicás oldal, pfejj.. :/
Nagyon szépen köszönöm nektek, hogy írtatok!
Megerősítést kaptam, hogy még véletlenül se dőljek be ennek a hülyeségnek...és hát az ára is...
Köszönöm!
Amiket írtatok pedig átküldöm a barátnőmnek, ő már elkezdte használni, persze semmi változás, pedig 1 üveggel már megivott.:-(
őszintén szólva a tudományos háttere és állításai is problémásak. mert (sajnos) továbbra sincs helyi fogyás, ráadásul a bélflóra fontos, de annyira hogy nem lehet ilyen "kamu" termékekre bízni.
ha ilyenbe vágunk, akkor (említettem egy terméket én is) érdemes egy gasztroenterológus véleményét kérni pro-és prebiotikum kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!