Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » LIPO + hasra és csípőre?

LIPO + hasra és csípőre?

Figyelt kérdés

Egy nagyon kedves ismerősöm ajánlotta a terméket, szerintetek használhat valamit?

Leírása:

LAPOS HAS KÚRA!

Hasra hízol? Puffadsz?

Szabd át a legkényesebb testrészt!

Azoknak fejlesztve, akiknek kritikus terület a has és a csípő! Hölgyek, Urak, itt nem csak a zsírok égetéséről van szó. Ez egy haslapító koktél, ami meg is takarítja a beleket, visszaépíti a bélflórát. Megszünteti a gázosodást, puffadást és az emiatt lelassult

- „mindent elraktározok a gazdámnak” - anyagcserét.

Minden ereje 12 gyógynövény + 1 prebiotikum.

Próbáld ki Te is!...mert az úszógumi nem Neked,

hanem a kislányoknak való!

2012. jan. 24. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez így nekem nem mond semmit. Linket esetleg.
2012. jan. 24. 14:45
 2/6 A kérdező kommentje:
2012. jan. 24. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:

a reklámszövegből ítélve hatalmas átb.szással állunk szemben, amit a hülye fogyasztó egytől egyig bekajál.

[link]

ezt olvasd végig légyszi, és tekintsd érvényesnek mindenre, ami láblógatás mellett fogyást ígér attól, hogy drága pénzért bekapkodsz valami sz.rt.

2012. jan. 24. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:

úúúú bazzz...

ezzel nagyon vigyázz! ez a katicás oldal, ezt egyszer néztem amikor az élesztőkről tanultam, és tudást bővítettem netről.

ezek olyanokat írnak, hogy az élesztő gombák mikotoxinokat termelnek, tudatlan senkik amúgy, egy szavukat sem hinném el a helyedben.

vannak normális pro- és prebiotikumok,

ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA

EGERFOOD TUDÁSKÖZPONT

NAT—1606/2009/F1 sz. akkreditált Mikrobiológiai Laboratórium

itt vizsgálták pl. a

Minta megnevezése: FOREVER ACTIVE PROBIOTIC

terméket, és teljesen jó volt, de ilyen nevesincs sz.arokat nagyon nem ajánlanék. katicás oldal, pfejj.. :/

2012. jan. 24. 14:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm nektek, hogy írtatok!

Megerősítést kaptam, hogy még véletlenül se dőljek be ennek a hülyeségnek...és hát az ára is...

Köszönöm!

Amiket írtatok pedig átküldöm a barátnőmnek, ő már elkezdte használni, persze semmi változás, pedig 1 üveggel már megivott.:-(

2012. jan. 24. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:

őszintén szólva a tudományos háttere és állításai is problémásak. mert (sajnos) továbbra sincs helyi fogyás, ráadásul a bélflóra fontos, de annyira hogy nem lehet ilyen "kamu" termékekre bízni.

ha ilyenbe vágunk, akkor (említettem egy terméket én is) érdemes egy gasztroenterológus véleményét kérni pro-és prebiotikum kapcsán.

2012. jan. 24. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!