Lusta vagyok mint egy disznó. Hogy fogyjak így?
Akkor ne idd ember!
Én meg imádom az édességeket a csokival az élen, és mégsem ettem cukros kaját már 2 hete.
Utolsó voltam.
én is sörözöm (legalábbis adtam a vitamin bevitelnek rendesen). ÉS? ettől nem leszek zsíros.
téged meg szimplán nem érdekel annyira az egész, hogy változtass. 24 évesen fénykorodban vagy amúgy, csak a jelenlegi értékrended a mostani állapotot teszi lehetővé.
valami motoszkál benned, hogy ez így nem fog jóra vezetni, de ez önmagában kevés. lehet majd ha tovább halad a helyzet, akkor észbe kapsz. de lehet addigra 40 éves leszel, szétterhelt fájó ízületekkel, haladó keringési problémákkal, és már kicsit késő lesz. de ezt nagyjából tudod, csak nem érdekel :)
de ha boldog vagy így, akkor nem is biztos hogy kellene ezzel foglalkoznod.. kerülj tisztába magaddal, mit akarsz pontosan.
csak nehogy az legyen, hogy akkor meg kedved nem lesz.
a fogyás meg amúgy sem gyúrás kérdése. ha edzeni akarnál egészséged, testsúlykontroll miatt, azt otthon is tudnád csinálni akármikor, mint saját súlyos edzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!