Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valami egyszerű diéta nincs...

Valami egyszerű diéta nincs ami egy dolgos embernek is belefér az idejébe?

Figyelt kérdés

Nagyon szimpatikusak a fogyasztó diéták, a hozzájuk leírt menük, csak épp nincs nekem se erőm se időm főzőcskézni meg minden már. Igaz reggel később kelek(kb 8:10kor, de hullafáradtan), viszont olyan negyed7re érek haza melóból, otthon zuhany meg ilyenek és 7re tudok leülni. Nincs erőm akkor már főzni is.

Van olyan diéta ami hatásos lehet de kevesebb konyhatündérkedést igényel? (gondoltam arra is, hogy leminimalizálom a kajabevitelemet naponta, csak elég nehezen állom meg.) mozogni se ártana, csak megint az, h hullafáradtan hazaérek izzadtan, akkor az is nehezen férne már bele.

2009. máj. 28. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Erre azt tudom mondani, hogy arra nincs idő, amire nem akarjuk.

Ha 8-kor kelsz, akkor kelj egy órával előbb és fuss, tornázz DVD-re, biciklizz. Ha este 7-kor érsz haza, akkor reggel 7-kori kelés között van 12 óra. Ez simán elég a házimunkára, főzésre és alvásra.

Egyébként nem kell konyhatündérnek lenned.

Reggelizz otthon normálisan. Telejes kiőrlésű kenyér, sovány sajt, sonka, paradicsom, paprika, retek, egy pohár tej vagy narancslé.

Délelőtt egyél egy müzliszeletet vagy gyümölcsöt. Ebédre saláta, leves, esetleg egy szendvics sok salátával. Vacsorára valami könnyűt. Saláta, főzelék (ami inkább párolt zöldség) sovány hús, tejtermék.

Napközben sok-sok viz.

Ennyi a titok. Ez mindenkinek a napirendjába belefér. Ne csökkentsd le a kajabevitelt, inkább egyél 4-5-ször, de kicsi adagokat. És heti fél-egy kiló között legyen a fogyásod.

2009. máj. 28. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Norbi-féle azért szimpatikus, mert mindent megehetsz, csak nem mindegy, mikor. Én délelőtt ugyanúgy eszek édességeket, tésztát, mindent, de délután csak szénhidrát mentes cuccokat. Este is lehet akármennyit enni, csak nem mindegy, mit. Megehetsz akár egy nagy tányér pörköltet is, ha nem eszel hozzá kenyeret. Sportolás nélkül is lehet vele fogyni, persze lassabban. Én nem sportoltam, és így is 15 kilót fogytam pár hónap alatt. Egy pár nap alatt hozzászoksz, és utána könnyen megy. Észre sem veszed, hogy fogyókúrázol.
2009. máj. 28. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Átállsz egy sportoló életmódra és csak tiszta alapanyagokból viszed be a táplálékot. Testsúlyod minden kilogrammjára 2 gramm szénhidrát, 2 gramm fehérje és kevés zsír. Ezeket mind tiszta kajából viszed be, ami a rizs, zabpehely, zöldség(nem cukorborsó, sárgarépa, kukorica, hanem brokkoli, spenót, stb.), csirkemell, pulykamell, tonhal, fehérjepor, tojásfehérje, lenolaj, olívaolaj és esetleg minimális gyümölcs, de ez nem ajánlott a fruktóz miatt, ami az egyik legrosszabb cukor. Ezeket variálhatod kedved szerint és nagyon finom kajákat lehet nagyon hamar készíteni.

Például felkelsz reggel, 1 óra alatt elkészíted egész napra a kajádat, bedobozolod őket, és ennyi. Nem árt naponta legalább 5-6-szor étkezni, és mozogni, ami lehet erős menetben egy óra séta, vagy kocogás, szobabicikli.

Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de a kifogásaid miatt nem fogsz minőségileg lefogyni, vagy ha igen, akkor is csak rövid időre.

Tudom, hogy nagyon fárasztó melózni, de ha valóban jó alakot akarsz (persze nem ismerem a céljaidat és azt sem tudom hogyan nézel ki, mennyire vagy hízékony), akkor azért tenni kell és komoly pénzeket áldozni. Ugyanis a szemét kaja olcsó, a tiszta tápanyag pedig drága, de megoldható.

Ne higgy a reklámoknak, tablettákkal nem fogsz minőségi fogyáson átesni.

A lényeg az, hogy életmódot kell váltanod. Ha ehhez gyenge vagy, akaraterő hiányában, vagy a munkádból kifolyólag, akkor nem hiszem, hogy eredményes leszel.

Kitartás!!

ui.: (tapasztalatból beszéltem)

2009. máj. 28. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elöttem vàlaszolok, jol irtàk! De azzal még kiegésziteném öket, hogy fogyàs és mozgàs àltal több energiàd lesz, s este se leszel majd olyan fàradt mikor haza érsz vagy reggel ha felébredsz! Jo ez nem egyik naprol a màsikra történik meg, de egy kis kitartàssal meglàtod, megvàltozik az életed és hozzààllàsod!
2009. máj. 29. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!