Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdemes kenyérsütő gépet...

Érdemes kenyérsütő gépet venni? Lehet benne negyedkilót is elkészíteni?

Figyelt kérdés

2012. jan. 23. 06:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Megéri,de 75 dekánál kevesebbet nem tudsz benne sütni. De nem is kell,mert 2-3 napig is ehető marad. Nem úgy,mint a bolti kenyerek. Sőt,akár le is fagyaszthatod a "maradékot",
2012. jan. 23. 07:48
 2/5 anonim válasza:

CVsak abba ne hagyd az első kudarc után! Nekünk 2-3 hétig tartott, mire kikísérleteztük a saját kenyerünket, de azzal egyik bolti kenyér sem versenyezhet.

A lényeg, hogy a géphez kapott recepthez általában túl sok vizet, és túl sok porélesztőt írnak.

Ha pedig még jobb állagú kenyeret akarsz, keverj hozzá sikért (szejtán, búzahús).

2012. jan. 23. 08:07
 3/5 anonim válasza:

Érdemes!!

Nem csak kenyeret süthetsz benne. Fantasztikus kakaóscsigát csinálok a segítségével, pedig én aztán nem vagyok egy konyhaművész :)

2012. jan. 23. 08:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Bármekkorát lehet, legfeljebb kevesebb anyagot teszel bele, mert a receptek általában fél kilótól vannak, de ne a géphez kapott recept alapján készítsd a kenyeret, mert azok nem jók.

Én erről az oldalról tanultam meg jó kenyeret sütni:

[link]

Persze lehet csak a dagasztó programot használni és sütőben megsütni.

2012. jan. 23. 09:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Érdemes!

Nekünk is van. Igaz, tényleg igénybe vesz némi időt, amíg az ember kikísérletezi a legjobb kenyeret. Nem szabad elkeseredni, ha a kukában landolnak az első kenyerek:) Én is még másra is használom: minden kelt tésztát abban készítek, és már összegyúrásra váró tésztát is a géppel gyúratok.

2012. jan. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!