Érdemes kenyérsütő gépet venni? Lehet benne negyedkilót is elkészíteni?
CVsak abba ne hagyd az első kudarc után! Nekünk 2-3 hétig tartott, mire kikísérleteztük a saját kenyerünket, de azzal egyik bolti kenyér sem versenyezhet.
A lényeg, hogy a géphez kapott recepthez általában túl sok vizet, és túl sok porélesztőt írnak.
Ha pedig még jobb állagú kenyeret akarsz, keverj hozzá sikért (szejtán, búzahús).
Érdemes!!
Nem csak kenyeret süthetsz benne. Fantasztikus kakaóscsigát csinálok a segítségével, pedig én aztán nem vagyok egy konyhaművész :)
Bármekkorát lehet, legfeljebb kevesebb anyagot teszel bele, mert a receptek általában fél kilótól vannak, de ne a géphez kapott recept alapján készítsd a kenyeret, mert azok nem jók.
Én erről az oldalról tanultam meg jó kenyeret sütni:
Persze lehet csak a dagasztó programot használni és sütőben megsütni.
Érdemes!
Nekünk is van. Igaz, tényleg igénybe vesz némi időt, amíg az ember kikísérletezi a legjobb kenyeret. Nem szabad elkeseredni, ha a kukában landolnak az első kenyerek:) Én is még másra is használom: minden kelt tésztát abban készítek, és már összegyúrásra váró tésztát is a géppel gyúratok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!