Hogyan tudnék felszedni 10-20 kilot?
jajjj.. :S
nekem a diatetikus azt m,ondta, hogy egy "hizokurat" ugyanugy kell kb felepiteni, mint egy fogyokurat. Nyilvan ezt a 10-20 kilot nem hajban szeretned magadra szedni, hanem szep formas szeretnel lenni.
Nagyjabol tenyleg ugyanaz a menet, egeszsegesen elj, sportolj, sok feherje, okosan összetett etrend, es mozgas, ez a kulcsa... nem a csoki, meg sajtburger, meg miegymas, mert attol max hajas lehetsz, de mint irod, te ettöl sem hizol, tehat siman csak egeszsegtelen leszel (nem csak attol egeszsegtelen valaki, ha meghizik ezektöl, ezek a kajak alapvetöen haszontalanok a szervetednek, ilyen formaban). Sok mindenki sokszor leirta mar itt a pontos metodust. Sport, jokor a feherje, jokor a szenhidrat, persze neked nem kell kaloriakat szamolnod, meg ilyesmik...
Szia! Nekem van három kiló plusszom, azt szívesen neked adom:))
Viccet félretéve, magas szénhidráttartalmú ételeket egyél, és magas cukortartalmú gyümölcsleveket. szerintem akkor tudsz hízni valamennyit, 10-20 kg-ot biztos nem, ha annyi csokig megeszel és attól sem hízol.
Kicsit irigyellek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!