Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék felszedni 10-20...

Hogyan tudnék felszedni 10-20 kilot?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam tömegnövelővel is, és semmi. Megehetek naponta 10 sajtburgert, meg 30 tábla csokit akkorse lenne semmi.. Vmi módszer?
2009. máj. 27. 21:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7%
egyél meg szépen minden nap 10 hamburgert, és 30 tábla csokit, de MINDEN nap. és akkor beindul a dolog.
2009. máj. 27. 21:49
 2/14 anonim ***** válasza:
Basszus de irigyellek... Jó gyors z anyagcseréd, egyél sokat
2009. máj. 27. 21:59
 3/14 anonim ***** válasza:
Sport???
2009. máj. 27. 22:06
 4/14 anonim ***** válasza:
22%
Szokj le a cicgiről!
2009. máj. 27. 22:11
 5/14 A kérdező kommentje:
Szokjál le te. Én nem cigizek.. És sportolok.
2009. máj. 27. 22:26
 6/14 anonim válasza:

aztmondja szokj le a cigiről :D:D:D:D loooool

amúgy én is ugyanez vagyok

fel aakrok szedni pár kilót mert hétről hétre egyre soványabb vagyok és már a kórosan sovány kategóriába sorolnak :S

lefekvés elött egyél csokit meg minden kalóriadús dolgot

vaélamint egyél gyorsan és akkor késöbb érzed hogy televagy

énis valami ilyesmit csinálok mostanában:S

remélem sikerül

2009. máj. 27. 23:16
 7/14 anonim ***** válasza:
"fel aakrok szedni pár kilót mert hétről hétre egyre soványabb vagyok és már a kórosan sovány kategóriába sorolnak :S " --> nem lehet hogy bélférged van? Szerintem menj el orvoshoz!
2009. máj. 27. 23:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Milyen gyakran eszel zöldség és gyümölcsféléket? Főzni tudsz? Mennyi idős vagy? Mennyire állsz hadilábon a tejtermékekkel?

Én is hasonló vagyok, bár nálam a sport abból áll, hogy gyalog és tömegközlekedéssel közlekedek rendszeresen.

1. azért fontos, mert az emésztést segíti

2. azért fontos, mert ha te készíted, jobban ízlik

3. azért fontos, mert ha valaki növésben van, akkor még mind a hízás mind a fogyás nem teljesen sikeres, csak ha leáll a növés (nekem is akkor indult be)

4. azért fontos, mert ha nem vagy tejérzékeny, akkor a tejföl és kefírfélék a gyomrodat segítik előkészíteni az ételek rendes befogadására (kórházban is szokták adni infúziót kapott betegnek, ugyanezért, hogy normálisan működjön a gyomor), a tej-kakaó pedig más miatt, de ugyancsak egy fontos táplálék, és ha hízni akarsz, a legnagyobb zsírtartalmút érdemes fogyasztani, plusz vitamin

A sport egyébként nagyon jó, és ne is dohányozz, jó, hogy nem teszed. A csokiféléket meg a gyorskajákat én nem ajánlom, nagy mennyiségben kifejezetten káros a szervezetnek. Rendes ételeket kell enni, és az a jobb, ha te készíted el.

2009. máj. 27. 23:32
 9/14 anonim ***** válasza:
sportolj és zabálj szénhidrátot annyit, mint egy állat, tehát rizs, tészta, krumpli, hüvelyesek(lencse, bab stb.) legalább napi 5-ször egyél.
2009. máj. 28. 00:00
 10/14 anonim ***** válasza:

Vegyél autót, és járj azzal mindenhova.

Ne sportolj.

Válcs munkahelyet. Irodai, ülőmunkát keress.

Egyél sokat, gyakran, hízlaló ételeket.

2009. máj. 28. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!