Hogyan tudnék felszedni 10-20 kilot?
aztmondja szokj le a cigiről :D:D:D:D loooool
amúgy én is ugyanez vagyok
fel aakrok szedni pár kilót mert hétről hétre egyre soványabb vagyok és már a kórosan sovány kategóriába sorolnak :S
lefekvés elött egyél csokit meg minden kalóriadús dolgot
vaélamint egyél gyorsan és akkor késöbb érzed hogy televagy
énis valami ilyesmit csinálok mostanában:S
remélem sikerül
Milyen gyakran eszel zöldség és gyümölcsféléket? Főzni tudsz? Mennyi idős vagy? Mennyire állsz hadilábon a tejtermékekkel?
Én is hasonló vagyok, bár nálam a sport abból áll, hogy gyalog és tömegközlekedéssel közlekedek rendszeresen.
1. azért fontos, mert az emésztést segíti
2. azért fontos, mert ha te készíted, jobban ízlik
3. azért fontos, mert ha valaki növésben van, akkor még mind a hízás mind a fogyás nem teljesen sikeres, csak ha leáll a növés (nekem is akkor indult be)
4. azért fontos, mert ha nem vagy tejérzékeny, akkor a tejföl és kefírfélék a gyomrodat segítik előkészíteni az ételek rendes befogadására (kórházban is szokták adni infúziót kapott betegnek, ugyanezért, hogy normálisan működjön a gyomor), a tej-kakaó pedig más miatt, de ugyancsak egy fontos táplálék, és ha hízni akarsz, a legnagyobb zsírtartalmút érdemes fogyasztani, plusz vitamin
A sport egyébként nagyon jó, és ne is dohányozz, jó, hogy nem teszed. A csokiféléket meg a gyorskajákat én nem ajánlom, nagy mennyiségben kifejezetten káros a szervezetnek. Rendes ételeket kell enni, és az a jobb, ha te készíted el.
Vegyél autót, és járj azzal mindenhova.
Ne sportolj.
Válcs munkahelyet. Irodai, ülőmunkát keress.
Egyél sokat, gyakran, hízlaló ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!