Mennyit kéne fogynom? Kép lent!
Figyelt kérdés
165 cm / 65 kg.. 5 kiló elég lenne ha leadnám vagy kell 10, hogy ne legyek ennyire kövér?
16/L
2012. jan. 17. 18:40
1/8 anonim válasza:
Te nem vagy normális! Mi az hogy kövér vagy? Szerintem elég lenne 5 kiló + formásodás. Istenem..ha te úgy gondolod hogy kövér vagy, akkor akik tényleg azok, ők vajon mit gondolhatnak?!!
2/8 anonim válasza:
Szerintem egy grammot se fogyj így vagy tökéletes ahogy vagy és nem vagy kövér se.10-kg meg főleg le ne fogyj mert akkor meg túl vékony leszel. :DD
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, csak kíváncsi voltam a véleményekre, mert ön értékelési hibáim vannak, én nem látom úgy magam mint ti engem !
2012. jan. 17. 18:48
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem önértékelési hibád van, hanem feltűnési viszketegséged, vagy szimplán arra vágysz hogy agyon dicsérjenek.. Lehet hogy tévedek, akkor elnézést, de naponta x anorexiás ember jár ide persze csak képet linkelnek meg hogy mennyit fogyjanak.
5/8 A kérdező kommentje:
Komolyan gondoltam amit leírtam, hogy szerintem nem vagyok csinos, ezért tettem fel a kérdést mert mondom még egyszer, magamat nem úgy látom mint ti engem! és nem azért tettem fel hogy agyon dícsérjenek.. mert féltem fel tenni a képet is, még így is névtelenül is !
2012. jan. 17. 18:55
6/8 anonim válasza:
Hát figyelj! Én is kb igy nézek ki és még 5-6 kilót szeretnék fogyni!Én nem látom magam kövérnek, ahogy te sem vagy az, de bombanő sem, márpedig én az akarok lenni, és az is leszek! :D :P ezért szenvedek már 3 hónapja, 6 kiló már lement, még ennyi és jóóó lesz!
7/8 A kérdező kommentje:
motiváltál ezzel, én is szeretnék csinos lenni :D le akarok adni 5 kilót :))
2012. jan. 17. 20:35
8/8 anonim válasza:
5 kilót szerintem is bőven elég leadnod, de nem fogyókúrával, hanem inkább edzésekkel, futással - ettől formásodni fogsz.
Szép alakod van, szerintem nem lesz nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!