Ha több kalóriát fogok enni akkor most hízni fogok?
Nem tudtam jobban feltenni a kérdést, de majd itt bővebben kifejtem.
Szóval eddig 600-700-800Kcalt ettem egy nap, most azért szeretnék 1000kcal-t!
Hozzászoktattam a szervezetemet ennyi kcalt-hoz? Ha most 200-al többet eszek azt nem fogja másképp fogadni??
Mikor még ki se írtad az adataidat, akkor tudtam, hogy valószínűleg egy vékony lány vagy. Én is átestem ezen a korszakon 16-19 éves koromig. Talán a szerencsének köszönhetem, hogy nem lett komolyabb probléma belőle. Egyáltalán nem kell fogynod, 54 kg. pont jó neked (még talán inkább vékony is, de még normális, viszont 50-51 kg már nagyon nem lenne az)
Jól írták a többiek, 1000 kcal is nagyon kevés. Azért nem tudsz már fogyni, mert nincs miből a szervezeted meg azon dolgozik, hogy megtartsa az a pici zsírt ami még maradt. Valamennyire márpedig szükség van, pl. zsírban oldódó vitaminok miatt, de egy nagyobb betegségkor is jól jön az a tartalék. (ez nem hájasságot jelent) Ilyen mértékű koplalás még a szívműködést is megzavarhatja. Több anorexiás modellről lehet hallani, akik hirtelen szívleállás miatt haltak meg. Megéri? Szerintem nem.
Én is voltam 47-50 kg a 170 cm-hez és folyton fejben számoltam a kalóriákat és vagyok most 62 kg, igen látom, hogy van itt-ott felesleg, de nem zavar és boldog vagyok. Nem a súlyunktól függ az, hogy elégedettek vagyunk-e magunkkal, elsősorban belül kell helyretenni a dolgokat.
Tedd csak tönkre magad, aztán elmész majd nődokihoz - hisz 51 kilósan már nem valószínű, h mglesz -, aki felír vmi gyogyót, amitől szpen visszahízol mindent.
Ja, és koplalás helyett (1000 kcal is az!) inkább mozogni kéne.
Más: így olyan ronda és plöttyedt leszel, h senkinek nem lesz kedve rád nézni, emésztőrendszeri panaszok, stb. De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!