Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha több kalóriát fogok enni...

Ha több kalóriát fogok enni akkor most hízni fogok?

Figyelt kérdés

Nem tudtam jobban feltenni a kérdést, de majd itt bővebben kifejtem.

Szóval eddig 600-700-800Kcalt ettem egy nap, most azért szeretnék 1000kcal-t!

Hozzászoktattam a szervezetemet ennyi kcalt-hoz? Ha most 200-al többet eszek azt nem fogja másképp fogadni??

2012. jan. 16. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
valóban nem ugrál le/föl 1kg zsír. viszont testtömeg méréssel azt sem lehet meghatározni, hogy milyen változás történik zsírszövetben. ezt testzsír arány méréssel lehet megtudni, vagy elektromos impedencia méréssel, vagy különböző helyeken méret, nagyság méréssel. ez a "centis" módszer, az előző a patikákban vagy orvosi rendelőkben lévő elektronikus gépi módszer.
2012. jan. 16. 12:40
 12/14 anonim válasza:

Mikor még ki se írtad az adataidat, akkor tudtam, hogy valószínűleg egy vékony lány vagy. Én is átestem ezen a korszakon 16-19 éves koromig. Talán a szerencsének köszönhetem, hogy nem lett komolyabb probléma belőle. Egyáltalán nem kell fogynod, 54 kg. pont jó neked (még talán inkább vékony is, de még normális, viszont 50-51 kg már nagyon nem lenne az)

Jól írták a többiek, 1000 kcal is nagyon kevés. Azért nem tudsz már fogyni, mert nincs miből a szervezeted meg azon dolgozik, hogy megtartsa az a pici zsírt ami még maradt. Valamennyire márpedig szükség van, pl. zsírban oldódó vitaminok miatt, de egy nagyobb betegségkor is jól jön az a tartalék. (ez nem hájasságot jelent) Ilyen mértékű koplalás még a szívműködést is megzavarhatja. Több anorexiás modellről lehet hallani, akik hirtelen szívleállás miatt haltak meg. Megéri? Szerintem nem.

Én is voltam 47-50 kg a 170 cm-hez és folyton fejben számoltam a kalóriákat és vagyok most 62 kg, igen látom, hogy van itt-ott felesleg, de nem zavar és boldog vagyok. Nem a súlyunktól függ az, hogy elégedettek vagyunk-e magunkkal, elsősorban belül kell helyretenni a dolgokat.

2012. jan. 16. 14:53
 13/14 anonim válasza:
ja és menstruáltam, de tény, hogy meglátszott a ciklusomon is a dolog, mert sokszor sokat késett.
2012. jan. 16. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Tedd csak tönkre magad, aztán elmész majd nődokihoz - hisz 51 kilósan már nem valószínű, h mglesz -, aki felír vmi gyogyót, amitől szpen visszahízol mindent.

Ja, és koplalás helyett (1000 kcal is az!) inkább mozogni kéne.

Más: így olyan ronda és plöttyedt leszel, h senkinek nem lesz kedve rád nézni, emésztőrendszeri panaszok, stb. De te tudod.

2012. jan. 16. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!