Szerintetek hány kg-ot kellene fogynom? Mennyinek nézek ki így ránézésre?
azért csinál felüléseket, mert edzi a törzsmerevítőit! nem azért, mert le akarja dolgozni a hasi zsírját, mert ha így lenne, akkor elmenne dolgozni és nem találna haza, mert ez a "hit" ennyi intelligenciát sejtet.
viszont az anaerob edzés kisebb zsírégetésével vitatkoznék.
de utána kell keresni, mert van sokkal hosszabb cikk is számos tanulmánnyal, jó olvasmány. csak nem találom.
#24: Nos, talán azért csinálok "felüléseket", mert ahogy Aczél kolléga is jelezte, nálam nincs szükség zsírégetésre,én intenzíven edzek. És ahogy mondtam is nem lehet csak hasból ledolgozni, ez nem olyan mint az iskola, hogy van 5 tárgy, szarul állok az egyikből, és javítok rajta, ugyanis a zsírégetés egész testre kiterjedő folyamat, teljesen más gyakorlatokra van szükség hozzá mint amiket az izomnöveléshez használunk, sokkal kevésbé intenzív gyakorlatokról van szó. Persze bele lehet kötni, de próbálj meg Te is egy részletes választ írni, a kérdésre válaszolni, legalább olyan részletesen ahogy én tettem, és felejtsd el a személyeskedést, akkor látni fogom hogy értesz hozzá, mert így csak egy nagyképű sz*rjancsinak nézlek , már megbocsáss. Nem szeretek személyeskedni én sem, de nettó hülyeséget mondtál, azt is erősen irritáló stílusban. El kéne különíteni a zsírégető és az izomnövelő edzést, sok ember fejében van zavar, és szerintem kultúráltan is meg lehet nyilvánulni. De erről ennyit, ezzel nem halad senki.
Aczél, a magas intenzitású edzés valóban jó zsírégetésre, de elég nagy igénybevételt jelent, kezdőknek nem szoktam ajánlani, mivel valószínűleg nem bírnák a heti öt-hat alkalmat, illetve az aerob edzést könnyebb szinten tartani, és kevésbé megterhelő. Illetve írtam azt is, hogy kardió edzéssel is lehet haladni, de egy szinten megáll vele az ember zsírégetésben, és onnantól kezdve állóképességre megy a dolog, nyilván nem hosszútávfutó akar lenni a kérdező, hanem jó alakot szeretne. Kezdésnek az én véleményem szerint tökéletes az aerob edzés és az étrend, aztán a haladásból lehet kalkulálni hogy milyen edzésekre van szüksége a további fejlődéshez. Mondjuk örülök hogy Te legalább nem hülyeségeket beszélsz összevissza hanem konstruktív javaslataid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!