Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kg-ot kellene...

Lilchan kérdése:

Szerintetek hány kg-ot kellene fogynom? Mennyinek nézek ki így ránézésre?

Figyelt kérdés

176 cm, 20 éves vagyok.

Kép: [link]

2012. jan. 15. 16:11
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad a javaslataidat!:) Kaptam belőle hasznos tippeket! Szeretnék eljárni, mert egyedül tornázni, edzeni nem szeretek, sokkal jobb, ha van valaki más is, aki motivál. Azt tudom, hogy nem csak a mennyiség, hanem a minőség is nagyon fontos az étkezésben. A futás nekem bejött, azt nem tudtam, amit leírtál róla.
2012. jan. 15. 21:16
 22/27 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos szintig működik a futás is, de véglegesen olyan eredményt nem fogsz vele elérni, ami tetszene, maradni fog zsír amit nem tudsz ledolgozni vele. Sőt, végleges eredményt nem is fogsz, mert ha eléred azt a szintet ami tetszik és leállsz egy hónap alatt visszajön amit ledolgoztál, neked (ahogy írtad hogy gyerekkorod óta, valószínűleg genetikusan duci vagy) állandó jelleggel szinten kell majd tartanod magadat. Persze ez általánosságban mindenkire is igaz, de rád fokozottan. Nem azért írom hogy elkeserítselek, csak legyél vele tisztában hogy ha egyszer elkezded akkor csinálnod kell folyamatosan. Étrend dologgal úgy látom alapvetően tisztában vagy, ez már pozitívum, sokan lesz*rják az egészet, aztán panaszkodnak hogy edzenek edzenek de nem látszik, nagyon sokat számít, ezzel kezdd az egészet. [link] itt van egy cikk, érdemes átolvasnod, sok hasznos dolog van ebben is. És mondom kitartás, fejben dől el minden.
2012. jan. 15. 21:26
 23/27 A kérdező kommentje:
Igazad van! Egy ilyen ember kellene nekem, aki biztat.:D
2012. jan. 15. 21:30
 24/27 anonim válasza:
Okoska: az hogu hasrol dolgozzon le azt jelenti hogy dagadt a hasa. Ha nem letezik helyi zsiregetes, akkor te minek csinalsz feluleseket? gondolkodjal mar mielott elkezded jatszani az eszedet
2012. jan. 16. 05:12
 25/27 anonim ***** válasza:

azért csinál felüléseket, mert edzi a törzsmerevítőit! nem azért, mert le akarja dolgozni a hasi zsírját, mert ha így lenne, akkor elmenne dolgozni és nem találna haza, mert ez a "hit" ennyi intelligenciát sejtet.

viszont az anaerob edzés kisebb zsírégetésével vitatkoznék.

[link]

de utána kell keresni, mert van sokkal hosszabb cikk is számos tanulmánnyal, jó olvasmány. csak nem találom.

2012. jan. 16. 08:40
 26/27 anonim ***** válasza:

#24: Nos, talán azért csinálok "felüléseket", mert ahogy Aczél kolléga is jelezte, nálam nincs szükség zsírégetésre,én intenzíven edzek. És ahogy mondtam is nem lehet csak hasból ledolgozni, ez nem olyan mint az iskola, hogy van 5 tárgy, szarul állok az egyikből, és javítok rajta, ugyanis a zsírégetés egész testre kiterjedő folyamat, teljesen más gyakorlatokra van szükség hozzá mint amiket az izomnöveléshez használunk, sokkal kevésbé intenzív gyakorlatokról van szó. Persze bele lehet kötni, de próbálj meg Te is egy részletes választ írni, a kérdésre válaszolni, legalább olyan részletesen ahogy én tettem, és felejtsd el a személyeskedést, akkor látni fogom hogy értesz hozzá, mert így csak egy nagyképű sz*rjancsinak nézlek , már megbocsáss. Nem szeretek személyeskedni én sem, de nettó hülyeséget mondtál, azt is erősen irritáló stílusban. El kéne különíteni a zsírégető és az izomnövelő edzést, sok ember fejében van zavar, és szerintem kultúráltan is meg lehet nyilvánulni. De erről ennyit, ezzel nem halad senki.

Aczél, a magas intenzitású edzés valóban jó zsírégetésre, de elég nagy igénybevételt jelent, kezdőknek nem szoktam ajánlani, mivel valószínűleg nem bírnák a heti öt-hat alkalmat, illetve az aerob edzést könnyebb szinten tartani, és kevésbé megterhelő. Illetve írtam azt is, hogy kardió edzéssel is lehet haladni, de egy szinten megáll vele az ember zsírégetésben, és onnantól kezdve állóképességre megy a dolog, nyilván nem hosszútávfutó akar lenni a kérdező, hanem jó alakot szeretne. Kezdésnek az én véleményem szerint tökéletes az aerob edzés és az étrend, aztán a haladásból lehet kalkulálni hogy milyen edzésekre van szüksége a további fejlődéshez. Mondjuk örülök hogy Te legalább nem hülyeségeket beszélsz összevissza hanem konstruktív javaslataid vannak.

2012. jan. 16. 09:30
 27/27 anonim ***** válasza:
yep yep!
2012. jan. 16. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!