Lilchan kérdése:
Szerintetek hány kg-ot kellene fogynom? Mennyinek nézek ki így ránézésre?
2012. jan. 15. 16:11
11/27 A kérdező kommentje:
Sokkal nehezebb.
2012. jan. 15. 17:44
12/27 anonim válasza:
a hasadról még dolgozhatnál le. Olyan 5 kilót fogyhatsz még.
14/27 anonim válasza:
Háhhháhááááá... höhö ez a hasadról dolgozzál még le igen elnyerte a tetszésem! mintha ez munka lenne, "én most a hasamról lepucolom a zsírt" igen LOL!
Kérdező, te meg szemből elég kellemes vagy!
15/27 anonim válasza:
egymagas vagyok veled, kb. így nézek ki, de hasban szerintem te erősebb vagy. én 68 vagyok, akkor te olyan 65-70 közt lehetsz. szerintem egy ötösnél többet ne adj le, én is annyit terveztem.
16/27 anonim válasza:
70 fölött. A combjai is elég dagik.
17/27 A kérdező kommentje:
Kb. én olyan 10 kg-ra gondoltam legalább, de jó érzés, hogy ti kevesebbet írtok.:D
2012. jan. 15. 18:40
18/27 anonim válasza:
Amugy hogy fogytal olyan sokat?Nagyon ugyes vagy gratula!
19/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:) Kb. egy év kellett hozzá. Kicsi korom óta duci voltam, aztán egy ponton azt mondtam, hogy állj, és elkezdtem fogyózni. Diéta, 6 után nem evés, moszgás, napi 3,5 km futás.:)
2012. jan. 15. 19:28
20/27 anonim válasza:
Ránézésre 65-70körül lehetsz, 5-10 kiló még lejöhetne ebből. A 6után nem evés dolog alapvetően nem rossz, de csak azt tudom mondani 8mint mindenkinek) hogy csak az egyik fele hogy mennyit eszel, az is számít hogy mit. Össze kéne állítanod (vagy állíttatnod) egy étrendet, mert a kaja mennyisége és minősége ugyanúgy számít. A futás helyett pedig aerob edzést ajánlanék, (vagy 5km kocogást), mert a futás alapvetően kardió edzés, ami nem kifejezetten zsírégetésre való, hanem állóképesség növelésre. (magas pulzusszám mellett intenzív edzés, alapvetően ez a kardió, az a "baj" vele hogy a szervezetednek nincs ideje zsírt bontani, így a gyorsenergia raktárakat használja fel.) Kevésbé intenzív, de hosszabban tartó igénybevétel (ez számít aerob edzésnek) sokkal több eredményt hozhat, iylen például a kocogás, séta. Aki pedig azt mondja hogy "hasról dolgozz le" arra ne igazán hallgass, ugyanis helyi zsírégetés nem létezik, ez egy egész testre kiterjedő folyamat. Illetve innen [link] tudsz szemezgetni gyakorlatokat, amiket otthon is tudsz csinálni, vagy ha van rá alkalmad járj el edzőterembe, havi 5E körüli összeg, és nyilván ott is tudnak segíteni ha elmondod mit szeretnél elérni. És sok sikert és kitartást az egészhez, nem könnyű dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!