Hogyan fogyhatok 10 kilót legkönnyebben és legrövidebb idő alatt?
Főleg a csípőmből, combomból, fenekemből szeretnék fogyni. Tudom, hogy kockázata van, ha gyorsan lefogyok, mert vissza is hizhatom, de majd igyekszem vigyázni az alakomra.
Évek óta próbálok minden módon leadni, de eddig még nem sikerült, talán nem voltam elég kitartó.
Valami ötlet?
komplex téma. azt ugye tudod, hogy helyi fogyás nincs?
mint ahogy gyors fogyás sincs. a lehető legalacsonyabb energiabevitellel, ami mellett még fogysz (nem izmot vesztesz, hanem zsírból fogysz) még szó sincs túlzottan gyors fogyásról. szerencsédre.
visszahízni akkor híznál, ha valami fogyókúrát kezdenél, amivel eleve alig menne le zsír, szimplán az emésztő rendszered ürülne ki, víz ürülne a testedből, izomvesztés lenne, és akkor utolsó sorban zsír. na ezt hamar vissza lehet hízni, persze a többség itt már zsír lesz, hiszen nem az izom épül vissza..
tehát a leggyorsabb fogyás a diétával történik, precízen összeállítva és komoly edzés mellett, a legkönnyebb pedig egészséges, mértékletes táplálkozással, aktív (sportos) életvitel mellett.
ja,az ötlet neve kalória deficit.
a femina.hu-t meg töröld a kedvencek listájából,mert soha nem fogsz lefogyni továbbra sem.
A femina.hu-ról nem szedek fogyási tippeket...
Minden héten 2x járok aerobicra.
na, az nagyon jó! :)
én megpróbálnám kiegészíteni heti 4-re, és a többi nap még erősíteni otthon, vagy elmenni futni, lépcsőzni..
erősítés is megteszi, lehet abból is kardió edzést csinálni.
Mennék én, de ahova járok ott csak 2x van egy héten, más helyről nem tudok.
Futáson gondolkozom, talán holnap elmegyek.
Miket kellene ennem? Tésztát egyáltalán nem szabad? Vegetariánus vagyok.
de lehet. én nem eszem, mert sem a vércukor szintem ugrálására sincs szükségem, és megfigyeléseim alapján a búza glutén nélkül is jobban megvagyok.
vegetárius - erre én soha mást nem fogok tudni mást mondani, mint hogy hiba. ezért maximum nem kell a véleményemet kérni.
amúgy attól függ mennyit eszel. mindig is ettől függött.
ugyan a szervezet könnyebben lead zsírt, ha el van látva tápanyagokkal, viszont a kellő mennyiségű és minőségű fehérjét nehéz hús (vagy állati termék) nélkül bevinni.
kérdés, hogy mennyire vagy vegetárius.
ha nagyon, akkor marad neked valami szója. mert ugye a világnak azon a részén, ahol kevés az állat, ott szójából nyernek fehérjét (bizonyos hátrányokkal megbékélve).
ha ovo-lakto vega vagy, akkor vannak még alternatív módok.
tojásból be lehet vinni annyi fehérjét ami elég (tejjel, sajttal nem vagyok kibékülve, úgy hogy nem is szándékozom nagyon írni ezekről -kivéve a finom sajtok-)
viszont egy tejsavó fehérjével (ez egy készítmény, ami a tejsavóból kivont fehérjét tartalmazza) teljesen jó mennyiségben és kényelmesen tudsz a fogyáshoz célszerű (vagy szükséges) fehérje mennyiséget is bevinni.
mert ugye pár pohár tej, kis sajt és néhány tojás még lófity, mondjuk a fele annak ami ideális lenne. ez most tipp, természetesen nem tudom mennyit eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!