A fatorexiából hogyan lehet kigyógyulni?
tanulással foglalkozz ne azzal amit mások mondanak.
gyerekek össze-vissza beszélnek. sőt, a szó szoros értelmében beszélni sem tudnak. biztos csak úgy hallatszik hogy azt mondják disznó, amúgy meg csak kiabálnak valami idiótaságot. mert gyerekek és ez a dolguk. ne figyelj rá.
Kispofám...ez úgy hazugság, ahogy van.
1. A BMI-d alacsonyabb a normálisnál, akkor is, ha még kamasz vagy. Tehát nem vagy kövér.
2. Ha ennyire elhiszed, hogy a többiek ledisznóznak, lekövéreznek, és szerinted tényleg kövér is vagy, akkor valóban beszélhetünk testképzavarról. De nem úgy...
3. Aki belenéz a tükörbe, és boldog a látványtól, nem akar pszichomókushoz menni alultápláltan, hogy ő kövér, de nem látja magát annak.
4. Valószínűleg azért cikiznek ezzel, mert folyamatosan a súlyoddal vagy elfoglalva, meg azzal, hogy kövér vagy, és fogyni akarsz. Azért disznóznak, mert téged idegesít.
Köszönöm szépen a válaszokat.
"Valószínűleg azért cikiznek ezzel, mert folyamatosan a súlyoddal vagy elfoglalva, meg azzal, hogy kövér vagy, és fogyni akarsz."
Elvből nem tennénk ilyet, himsoviniszta vagyok, és a nők legundorítóbb tulajdonsága, amikor elvárják a férfiaktól hogy dicsérgessék az alakjukat. Még sosem fogyókúráztam, sosem érdekelt a súlyom amíg el nem kezdtek vele cseszegetni az új iskolában. Itt mindenki gyűlöl.
"Elvből nem tennénk ilyet, himsoviniszta vagyok, és a nők legundorítóbb tulajdonsága, amikor elvárják a férfiaktól hogy dicsérgessék az alakjukat."
A hímsovinizmus nem ez. Undorítóbb tulajdonságai is vannak az embereknek...
Tudod mi a hímsovinizmus? Példa: édesapám állandóan piszkálta nővéremet női mivolta miatt, ez nem lehet, arra nem képes, a "nők semmire nem jók", szépen elérte, hogy nővérem szinte egy roncs legyen...Gratulálok, ha az ilyenek táborát akarod erősíteni...
Csak zavarodott vagy és frusztrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!