Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fatorexiából hogyan lehet...

A fatorexiából hogyan lehet kigyógyulni?

Figyelt kérdés
Mindenkitől naponta megkapom, hogy milyen kövér vagyok, de én olyan boldog vagyok amikor meglátom a tükörben az alakom, és teljesen megvagyok a kilóim számával elégedve. Szóval valami bajom biztosan van. De fogyni nem szeretnék. Hízni sem. Ha elbeszélgetnék egy pszichológussal akkor csak nem változna semmi..nem tudom mit csináljak. Köszönöm
2012. jan. 14. 16:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

tanulással foglalkozz ne azzal amit mások mondanak.

gyerekek össze-vissza beszélnek. sőt, a szó szoros értelmében beszélni sem tudnak. biztos csak úgy hallatszik hogy azt mondják disznó, amúgy meg csak kiabálnak valami idiótaságot. mert gyerekek és ez a dolguk. ne figyelj rá.

2012. jan. 14. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Kispofám...ez úgy hazugság, ahogy van.

1. A BMI-d alacsonyabb a normálisnál, akkor is, ha még kamasz vagy. Tehát nem vagy kövér.

2. Ha ennyire elhiszed, hogy a többiek ledisznóznak, lekövéreznek, és szerinted tényleg kövér is vagy, akkor valóban beszélhetünk testképzavarról. De nem úgy...

3. Aki belenéz a tükörbe, és boldog a látványtól, nem akar pszichomókushoz menni alultápláltan, hogy ő kövér, de nem látja magát annak.

4. Valószínűleg azért cikiznek ezzel, mert folyamatosan a súlyoddal vagy elfoglalva, meg azzal, hogy kövér vagy, és fogyni akarsz. Azért disznóznak, mert téged idegesít.

2012. jan. 14. 17:56
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

"Valószínűleg azért cikiznek ezzel, mert folyamatosan a súlyoddal vagy elfoglalva, meg azzal, hogy kövér vagy, és fogyni akarsz."

Elvből nem tennénk ilyet, himsoviniszta vagyok, és a nők legundorítóbb tulajdonsága, amikor elvárják a férfiaktól hogy dicsérgessék az alakjukat. Még sosem fogyókúráztam, sosem érdekelt a súlyom amíg el nem kezdtek vele cseszegetni az új iskolában. Itt mindenki gyűlöl.

2012. jan. 14. 18:39
 14/16 anonim ***** válasza:
mert irigyek rád :)
2012. jan. 14. 22:43
 15/16 anonim ***** válasza:
akkor idióták. én imádnám nézni ahogy valami idióta gyűlöl :D (engem). vicces lehet.
2012. jan. 14. 22:54
 16/16 anonim ***** válasza:

"Elvből nem tennénk ilyet, himsoviniszta vagyok, és a nők legundorítóbb tulajdonsága, amikor elvárják a férfiaktól hogy dicsérgessék az alakjukat."

A hímsovinizmus nem ez. Undorítóbb tulajdonságai is vannak az embereknek...

Tudod mi a hímsovinizmus? Példa: édesapám állandóan piszkálta nővéremet női mivolta miatt, ez nem lehet, arra nem képes, a "nők semmire nem jók", szépen elérte, hogy nővérem szinte egy roncs legyen...Gratulálok, ha az ilyenek táborát akarod erősíteni...

Csak zavarodott vagy és frusztrált.

2013. jún. 5. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!