Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok,160/50kg. Ez...

14 éves vagyok,160/50kg. Ez sok? Ha nem, akkor is nagyon nagy hasam van. Mit tegyek, vagy mit ne?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, tudom hogy nincs sok időm és hamarabb kellett volna, és gondoltam is rá, csak nem szántam rá magam:S Na, most mit ajánlotok? Junius 13-ig le kellene fogynom a hasamról. Kb.6 centit. Esetleg küldhetek valakinek képet, aki reálisan megmondja, hogy durva e a helyzet?
2009. máj. 25. 20:50
 1/8 anonim válasza:
100%

Szia!Először is fiu vagy lány vagy?:)

Ha fiu akkor ne fogyj semmiféleképpen de sportolni azt kéne rendszeresen.

Ha lány vagy akkor azt tudom ajánlani , hogy este 6után ne egyél semmit. max ien joghurtokat. de napközbe se egyél édességeket. ( Probálj meg sportolni , kocogni akármi.)

Amúgy szerény véleményem szerint teljesen normális vagy súly szempontjábol ienkor fejlődik a szervezet.

14 éves koromban én is híztam 5-6kgot pár honap alatt és fél év alatt kétszer ennyit adtam le pedig nem is fogyiztam.

2009. máj. 25. 21:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, de ez a súly nagyon nem jól oszlik el. A hasam tényleg nagyon nagy. És az a bajom, hogy általában egész nap nem eszek semmitt, de este és éjszaka teletömöm magam.
2009. máj. 25. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
160 cm és 50 kg egyáltalán nem sok. Én is ennyi vagyok, mármint 160 cm (sajnos még nem 50 kg), és akkor már azzal szoktak csesztetni, hogy egyek már. A hasadra pedig csinálj hasizomerősítő gyakorlatokat, és akárki akármit is mondd a hulahopp karika szép derekat csinál, tehát azt is javaslom.
2009. máj. 25. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nos nem sok, nem a kilót kell nézni, hanem az esztétikát, az arányokat, a térfogat az egy dolog, a zsír az lazább mnit az izom, ezért terebélyesebbnek tűnik, de az izom az tömörebb és nehezebb is. nem kell fogynod, csak erősítened a hasizmodat, lehet nem zsír van rajta, csak nyúlott a bőröd és gyenge laza az izomzatod, ezért nem tart, és alapállapotban ha nem húzod be a hasad azért olyan mnitha kinyomnád.

a helyes tartás sokat segíthet, vagy ha tornázol, nem kell koplalni, ha fogysz akkor meg az lesz a bajod, h a cicid megy le előszőr. Genetika kérdése ez ésé letmódé is. Inkább egyél rendszeresen ésm indenféle ételt, ne egyoldalúan táplálkozz, energidús falatokat egyél, többször kevesebbet, reggel többet egyél, akkor nem hízlal, ha tornázol súlyzól akor meg energiává alakul és nem lerakdik a cukor és a zsír, az izomhoz enni is kell nem csak sportolni, ha nagyobb az izmod akkor tovább bírsz edzeni, és az izomzat jobban égeti a zsírt.

2009. máj. 25. 21:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem igaza van az utolsó válaszadónak, hogy elég tornáznom, és mindenkinek, hogy nem sok az 50kg..
2009. máj. 25. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszadónak teljes mértékben igaza van.
2009. máj. 25. 21:58
 7/8 anonim válasza:
0%
én 14 éves, 170 centi és majdnem 60 kiló vagyok... na az már sok, és nekem is pocsékul oszlik el :S anorexiás szeretnék lenni... vagy az is jó lenne, ha 20 kilót fogynék... csak nem tom hogy :S nem tudtok valami olcsó fogyibogyót?
2009. máj. 25. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy fel vagy fújódva vagy ilyesmi. Reggel éhgyomorra minden nap igyál meg egy fél citrom levét egy pohár langyos vízben. De maradjon időd WC-re. Hétvégén kezdd kipróbálni. Van amikor afféle béltisztítás kell csak.

Nem menstruáció előtt nagy a hasad csak ? Nekem olyan szokott lenni mint egy négy hónapos terhesnek, olyankor.

2009. máj. 26. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!