Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szálkásító-zsírégető edzésprog...

Szálkásító-zsírégető edzésprogramhoz a sok folyadék a nyerő vagy a kevés, nagyon kevés folyadék?

Figyelt kérdés
Írták egy oldalon hogy az ilyesmihez hogy nagy hatása legyen nagyon keveset kell inni, de valamiért ezzel nem értek egyet

2012. jan. 12. 07:16
 1/2 melcsiboszi ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a fogyáshoz és a zsírégetéshez pont hogy nagyon sok folyadékra, konkrétan tiszta vízre van szükség. Saját tapasztalat, hogy ha hosszú időn keresztül megiszok napi 2 liter vizet, vagy még többet, akkor nem rakódik le a fölösleg, azt olvastam, hogy azért, mert a víz nem hagyja összetömörülni a zsírsejteket, tehát nem alkotnak zsírpárnát. Szóval akármit is írnak, a sok folyadék kell!!! De a folyadék csak a vízre értendő, esetleg ízesítetlen zöld teára is, de a víz a nyerő, az az anyag, amivel a szervezetnek nem kell semmit sem csinálni, ez csak segíti a folyamatokat!
2012. jan. 12. 08:20
 2/2 anonim ***** válasza:
az ember elég vízigényes. plusz ha stressz éri (éhezés, kiszáradás, rossz körülmények) akkor elkezd tartalékolni a szervezet. na ez minden csak nem az amit te zsírégetésnek nevezel, tehát a víz igényt célszerű egyenletesen, minden nap kiegyenlíteni.
2012. jan. 12. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!