Számít-e eléggé, ha nagyon akarom? Tudnátok tippeket adni?
Az, hogy 60 kiló vagy, nem biztos hogy olyan szörnyű, lehet hogy 57 csak akkor lennél ha mindig kínlódnál, de lehet hogy a 60-at meg tudod tartani kínlódás nélkül, amibe belefér néha egy kis édesség. Nem?
Ha édesszájú vagy, akkor szerintem ehetsz édes ebédeket, pl kínai ananászos csirke, szilvásgombóc, aszaltszilvával töltött csirkemell petrezselymes burgonyával, vadas lekvárral, de akkor utána nem kell mellé egy sós ebédet is enni pluszban. Itt inkább a mennyiség az amit nem kell túllépni szerintem :)
Vacsira mondanám, hogy egyél gyümölcsös műzlit tej nélkül, de tegnap elolvastam mi van benne és el ment a kedvem tőle. Végülis a babapiskótában nincs ennyi vacak, lehet az még jobb is csak hasonlóan hízlal, mintha cukros brióssal tömnéd magad. Viszont a tej az biztos hogy nem tejből van és a puding is műanyag cucc, inkább azt hagyd ki, mert árthat a gyomrodnak.
Vehetsz zöldségesnél mandarint, egy egész ananászt.
Tej helyett pl natúr joghurtba tehetsz egy fél zacskó mazsolát és ezek szerintem így mértékkel nem hiszem, hogy hízlalnak, mert én simán eszek ilyesmiket.
Hát figyi lehet ez nem a leg egészségesebb,de nekem bevált. Ha aznap édességet tervezek,akkor aznap nem eszek mást csak azt pl.egész nap nem eszek mást csak egy kis zöldséget,vizet meg light üdítőt,délutánra meg tervezek egy nagy palacsintázást kb 1500-2000kalóriányit eszek meg belőle. Így még akár fogyhatsz is. Én délután kb. 4-5óra fele szoktam ilyenkor enni,mert így estére már tuti nem éhezek meg. 16:00ig meg simán ki lehet bírni pár db zöldséggel ,ha azzal a tudatban vagy hogy már csak pár óra és azt eszek amit kívánok.
Persze ,nem azt mondom hogy most örök életedre így egyél,de heti 2 ilyen nap, elég boldoggá tud tenni és nincs semmilyen hiányérzet. A többi napon meg jöhet a csirkésrizseszöldség meg pár kocka csoki,egy rudi vagy valami lightosabb nasi. Mindent be lehet építeni a napjainkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!