Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hasról milyen módszerrel...

A hasról milyen módszerrel lehet eltüntetni a zsírpárnákat?

Figyelt kérdés

Eddig 24 kg-ot fogytam, de a hasamon még mindig van valamennyi zsír. Amúgy is hasra hízós típus vagyok, és oda ment a legtöbb zsír, így is már 18 centivel lett kisebb a derékméretem, de még mindig soknak tartom, legalább 8-9 centit még lekéne hogy faragjak. De hogyan?? Nem megy. Ugyan úgy diétázom stb.. Sportolok minden másnap 1,5 órát, csinálok 60-80 van amikor 100 felülést is ferdepadon. De evvel is még csak közel 1 centi ment le a hasból.

Pár hónapja abba hagytam a biciklizést. Hogyha azt is folytatom, akkor az is segíteni fog eltünteni a zsírpárnát a hasamról?

2012. jan. 8. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
A felülés nem használ, diétáznod kell. Viszont ha több évig, évtizedig voltál pocakos, valószínűleg sosem lesz teljesen lapos hasad.
2012. jan. 8. 12:51
 2/8 A kérdező kommentje:
2 évig voltam kövér. :S
2012. jan. 8. 13:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Előtte sovány voltam.
2012. jan. 8. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért nem? A kinyúlt bőr miatt?
2012. jan. 8. 13:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem nem, hál istennek nem nyúlt ki a bőröm, feszes. Nem tudom miért nem, nehezen megy le nagyon. :S
2012. jan. 8. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek abban, amit K.A. mond.

Esetleg akkor, ha kinyúlt valakinek a bőre.

2012. jan. 8. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja, és persze, hogy a felülésektől nem megy le.

A futás, úszás jó rá, vagy a gyors gyaloglás, biciklizés.

2012. jan. 8. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:

gondolom fiatal vagy, még simán alakíthatsz a testeden.

tudjátok mit? én sem hiszek benne, de én azért mert nem hiszem, hogy ha most írunk valakinek, az meg fogja változtatni az életét. ettől függetlenül, kevesebbet kell enni, egészségesen, sokat mozogni, és megtanulni a fogyás biológiai hátterét, táplálkozással kapcsolatos dolgokat.

2012. jan. 8. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!