Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A narancs héjában van kalória?

A narancs héjában van kalória?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A net azt írja, hogy egy 100 g-os narancsban kb. 46 kcal van. Ebbe bele van számolva a narancs héja is vagy az még plusz (sok) kcal? Csak azért kérdem, mert szeretem a kesernyés ízét és 1400 kcal-os diátán vagyok szálkásító edzés gyanánt, és ha a narancs héját rágcsálom, szinte alig vagyok éhes. Most már azon kell aggódnom, hogy még hajnal kettőig (most 20:24) meglegyen az 1400 kcal... :D
2012. jan. 7. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
ilyet még nem hallottam, de rágcsáld csak a narancs héját :D hizni nem fogsz tole biztos
2012. jan. 7. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
:D én is szeretem a narancshéjat! :) Már én is próbáltam megtudakolni, hogy az ehető e egyáltalán, de nem találtam semmit. Viszont a hosszú szállítás miatt valami vacakkal permetezik a narancsot, hogy tovább elálljon, úgyhogy azért inkább óvatosan. Bár eddig nekem még nem lett tőle bajom! :)
2012. jan. 7. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
egy részt van, mert valamilyen szinten emészthető CH + illóolajok, más részt vegyszerrel van kezelve ami benne van a héjában, és nagyon alapos körömkefés mosással esetleg csökkentheted ezt annyira, hogy kis mennyiség tényleg ne ártson meg. de a jó tanács az, hogy lehetőleg ne fogyasszák.
2012. jan. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!