Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le tudom adni a pocakom...

Le tudom adni a pocakom nejlonnal?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy munkakezdés elött betekerem magam nejlonnal ( a hasam) és egyszer ki is próbáltam.Aznap elképesztöen izzadt a pocakomés nagyon forróis volt.Ettöl lefogyhat a régi méretüre a hasam?
2009. máj. 23. 21:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

Kedves 09:28!

Én meg rajtad nevettem egy jót, mert a tájékozatlanságod mulattató! :D

A Hold erejét évszázadok óta használják : az idős parasztemberek ma is tudják, hogy Fogyó holdfázis idején kell kapálni, gyomtalanítani, Növekvő holdnál kell ültetni, trágyázni...

A kozmetikusok többsége is pontosan tudja, hogy Fogyó holdfázis idején kell(ene) szőrteleníteni, mert úgy pár év múltán végleg szőrtelen lesz az adott testrész (mindig egyre kevesebb szőr nő vissza, a visszanőtt is egyre gyengébb, vékonyabb)...

Persze, ezt a Vendégeiknek nem mondják, mert akkor pár év múlva munka nélkül maradnának. ;]

Nagyanyáink még használták a módszert : ha szép dús hajat szerettek volna, akkor Növekvő Holdfázisnál vágtak a hajukból egy kicsit...

A NÖVEKVŐ HOLD segít beépíteni, táplálni, erősíteni ( ilyenkor kezdjünk hízókúrát, ránctalanítást, vitaminkúrát, hajfestést, vagy a kertben ültetést, trágyázást, vagy a lakásban festést, parkettalakkozást, stb.)

A CSÖKKENŐ HOLD segíti a megszabadulást, megtisztulást (ilyenkor elkezdve a fogyókúra sokkal hatásosabb lesz, vagy a szőrtelenítés, vagy a takarítás, mosás, vagy a kertben a gyomtalanítás, kapálás, stb.)

Az írásodból látom, hogy nagyon olvasatlan ember vagy, biztosan nem hallottál még a tengerek és óceánok APÁLYÁRÓL és DAGÁLYÁRÓL sem, ami szintén a Hold csökkenése és növekedése miatt következik be... Számodra biztosan ez is valami Boszorkányság! :D

Javaslom, kicsit olvass utána a témának...

Nézz körül egy fogyasztó szalonban : pont ezt a Dr.Kelen-féle Zsírégető Gélt használják ők is a tekercselő fóliával együtt, a Kedves Vendéget pedig infraszauába fektetik (1 kezelés 3-5ezer Ft!)

Amúgy látom, még olvasni sem tudsz, mert nem SZAUNAÖV-ről volt szó, hanem SZAUNA-NADRÁGRÓL... (Nem ugyanaz!)

Szaunaövnél nem szabad krémeket, zseléket felkenni az öv alá.

Azt azért nem értem, hogy miért kattintottál erre a kérdésre, ha eszed ágában sincs segíteni a Kérdezőnek, hanem a válaszokat kritizálod?

Úgy tudom, hogy itt elsősorban a Kérdezőnek kellene válaszolni, nem másokat sértegetni!

De nem baj, én nem vagyok sértődős, sajnállak, hogy ENNYIRE tudatlan vagy, bízom benne, hogy csak azért kattintottál erre az oldalra, hátha te is ötleteket kaphatnál a fogyásodhoz.

Javaslom, próbáld ki a módszeremet és ha 1 hónapig kitartóan csináltad, majd utána írd be a tapasztalataidat.

A Kérdezőnek meg azt írnám :

Ha csak pár cm-ről van szó, azt könnyedén le fogod fogyasztani 1-2 hét alatt! :D

Csak még annyit : ásványvizet igyál napközben, ne szénsavas édesített üdítőket!!!

Sok sikert kívánok! :D

2009. máj. 24. 22:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Lesokkoltam az utolsó válaszadótól. Szívesen megnéztem volna a fejét a hitetlennek.:D:D:D amugy meg nem dohányzom néha iszom(alkoholt) és a édesített szereket alapból elkrülöm.Szörpöt szoktam vásárolni aztis csak 30%feletti gyümölcstartalommal.A bajom akkor kezdődött mikor megkóstóltam a Brie nevü sajtot és nagyon megizlett. aztán meg melóban és otthon is napi 1.5-2-t megettem belőle szinte üresen.Ekkor szedtem fel ezt a mennyiségü felesleget.Köszönöm szépen mindenkinek.Márcsak annyi hogy hol tudom nézni a holdállást?
2009. máj. 26. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Valaki be akarja magyarázni, hogy szaunázással, meg izzadással lehet fogyni? Én kb. 2 hónapja kenem magam zsírégetőkrémmel, utána fólia és úgy edzés (heti4x-5x). A narancsbőrőmből rengeteg tűnt el, dehogy vékonyabb lennék csupán ettől. Hát azt nem hiszem, sőt tudom.
2009. máj. 27. 08:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves tombáz dr. Kelepkelep!

Igazán vicces, ahogy itt erőlködve próbálkozol reklámozni a termékedet, de ha hirdetni szeretnél az oldalon, akkor inkább keresd meg a moderátorokat! A növekvő és csökkenő holdfázisokkal kapcsolatban igazad van, pl. én csak növekvő holdfázis során eszem, csökkenő holdfázisnál meg csak ürítek! :D

Nincs szükségem rá, hogy lehúzós "fogyasztó szalonba" menjek ahol parasztvakításként lehúznak 3-5-15 ezer forintra! Igazából fogyásra sincs szükségem, mert megfelelő zsír-izom aránnyal rendelkezem és a hasam is kockás! Azért járok ide hogy az ilyen ökörbaromságokat mint az izzadjuk ki a zsírt szaunaövvel meg a többit kiirtsam a köztudatból! Amúgy rosszul tudod: szauna öv alá kell kenőcs mert különben nem "ráz" és nem fogyaszt! :D

De hát mindenkinek lelke rajta hogy mit csinál a testével!

Sok sikert kívánok a kelepelő fogyáshoz! :D

2009. máj. 27. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!