Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le tudom adni a pocakom...

Le tudom adni a pocakom nejlonnal?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy munkakezdés elött betekerem magam nejlonnal ( a hasam) és egyszer ki is próbáltam.Aznap elképesztöen izzadt a pocakomés nagyon forróis volt.Ettöl lefogyhat a régi méretüre a hasam?
2009. máj. 23. 21:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem! A zsírt nem lehet kiizzadni, csak a vizet és max. azzal a méreganyagok egy részét.
2009. máj. 23. 21:27
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
ha kensz aláé zsírégetőkrémet is, akkor lehet belőle vlami, én csináltam de csak két centi ment le, inkább csak laposabb lett kicsit de töttyedt maradt a bőr. azt igazi az, ha tornázol ios.
2009. máj. 23. 21:46
 3/14 anonim ***** válasza:
42%
csak vizet vesztesz . és szomjas leszel. és kólát iszol. és több Kcalt iszol mint ami kimegy belőled .
2009. máj. 23. 22:31
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
Persze hogy izzadtál, hiszen a pórusaidon keresztül a bőröd lélegzik és ott távozik az izzadtság is. Ha ezt letakarod akkor felborult a szervezet hőháztartása stb., az izzadtság összegyűlik, tocsog etc. Egyszer próbáld ki hogy a fejedet körbefóliázod, na kb. úgy érezhette magát a bőröd is... Amúgy meg az előttem szólók kitűnően elmondták: a zsírt NEM lehet kiizzadni, az egy teljesen más biokémiai folyamattal "ég el" és alakul energiává, az izzadtsággal csak vizet vesztesz ami csak dehidratációhoz vezet, és nem fogyáshoz. A pocakodat csak diétával tudod leadni.
2009. máj. 23. 23:58
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Kérdező!

Igenis lefogyasztható a hasad, ha bekened a bőröd Dr.Kelen féle FITNESS SLIM Zsírégető Gél-el és alaposan betekered magad testtekercselő fóliával (ez kicsit vastagabb a háztartási fóliánál és keskenyebb méretű, könnyebb a testen használni)...

Lehet venni drágább zsírégető krémeket is, de a hatásuk nem lesz jobb azoknak sem.

Én inkább azt javaslom, hogy éjszakára tekercseld be magad és húzz fel egy szauna-nadrágot (ez megakadályozza, hogy szennyeződjön az ágynemű, és fokozza a fogyasztást).

Napközben nem lehet kényelmesen dolgozni betekercselve, arról nem is beszélve, hogy a kezelő gélnek elég erős illata van.

Reggel kényelmesen le tudsz zuhanyozni és frissen mehetsz munkába. :D

Javaslom még :

- Minden fogyókúrát FOGYÓ HOLDFÁZIS idején kezdj el, mert a Hold ilyenkor segít megszabadulni a felesleges kilóktól...

- Vegyél gyógynövényboltban valamilyen kíméletes méregtelenítő teakeveréket és ezt fogyaszd 1-2 héten át, ez is rásegít a fogyasztásra...

- Kerüld a sok tészta- és fehérkenyér fogyasztását, mert ezek inkább hasra hízlalnak... Fogyassz inkább rozsliszből készült kenyeret, és durum-lisztes tésztaételeket!

- Minél több zöldséget és gyümölcsöt egyél!!! (Ha erre nincs lehetőséged, akkor javaslom a SPIRULINA tablettát, ebből 2 db = 1 kg zöldség elfogyasztásának felel meg! Diétázóknak, fogyókúrázóknak kifejezetten ajánlott, amellett méregtelenítő hatása is van.)

Sok sikert kívánok! :D

2009. máj. 24. 01:16
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Az utolsó válaszoló csak a sportot felejtette ki. Mert hogy az kell, ha nem akarsz plöttyedt lenni.
2009. máj. 24. 07:34
 7/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy centiben fogsz valamennyit veszteni, de eleve nem annyit, hogy ez hű de látványos legyen. Én is csináltam ezt a tekerést erre való krémmel. Ez inkább cellulitisz ellen jó módszer, nem kifejezett fogyásra. Beleőszülsz, mire ettől lemegy a hasad. Nem mondtad egyébként,hogy mennyi volt a régi méretű hasad és most mennyi. Ha van 1-2 centi különbség, akkor annyit fogsz veszteni, de ne számíts 10 centis eredményre.
2009. máj. 24. 08:34
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Dr. Kelen-féle fitness zsírégető krém amit szauna öv alá kell venni és fogyó holdfázis alatt kell használni... hát köszönöm kedves válaszoló, ilyen jót rég nevettem! Gondolom a Hartmann-zónából is ki kell feküdni mert különben nem működik... meg nem árt a rontást is levenni a házról meg a két halott szellemet is elűzni!
2009. máj. 24. 09:28
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha edzel és akkor tekered be hasad azzal többet érszel mint ha egésznap úgydolgozol.
2009. máj. 24. 13:37
 10/14 A kérdező kommentje:
Jah tényleg. Nemis irtam a méreteket. igazából nemnött meg nagyon a hasam mivel ugyanaz a gatya rámjön mint azelött csak kikerekedett és látni hogy povcakos vagyok. Tényleg nemnagy szám ugyhogy bizom a válaszotokban.köszi szépen,
2009. máj. 24. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!