Hogyan lehetséges az hogy mindig éhes vagyok pedig normálisan eszek? Miért van ez? Estére úgy megéhezem hogy szédülve megyek már 10 óra felé fürdöni, de miért amikor eszek?
Figyelt kérdés
pl mai ételeim
80gramm zabpehely vízzel, fahéjjal
4 mandarin
1alma
2szelet rozskenyér
1 főtt sertéshús
1 szelet sajt
retek 1 db
1 normál adag sárgaborsókrémleves
1 tonhal(80gramm) sós lében
250gramm félzsíros túró
1alma
2mandarin
1 narancs
165/50/L
2012. jan. 6. 19:21
1/5 anonim válasza:
Mozogj, tornázz, nekem ettől elmegy az étvágyam.
2/5 anonim válasza:
Mikor eszel utoljára? Oszd el jobban az étkezéseket.
3/5 A kérdező kommentje:
ennél jobban már nem tudom
6:00
10:15 felé
12:20
15-15:30
17:30-18:00
2012. jan. 6. 19:58
4/5 anonim válasza:
Bakker, mondjuk ha az utsó kaját áttennéd 8-ra, akkor nem ájulnál el 10-kor.
Vagy 9-10 felé még igyál egy tejet, v egyél valami könnyűt.
Én is fél 6-6 felé vacsizok, de lefekvés előtt iszok 2 dl tejet, meg bekapok pár szem kexet v túró rudit, esetleg fél marék diót - jó, én hízni próbálok, de te kalkuláld bele a napi kalóriádba, és úgy nem lesz gond belőle.
5/5 anonim válasza:
6-kor vacsizol, tehát 8-9-kor fekszel? Ezt azért kétlem, egyél nyugodtan lefekvés előtt 2-3 órával, a hat után nem evés butaság, csak éhezteted magad vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!