Létezik, hogy azért nagy a hasam, mert nincs hasizmom?
Figyelt kérdés
Valahol itt a fórumba olvastam, hogy valaki a hasizom erősítését ajánlja nagy hasra. 172 centi vagyok, fiú, 17 éves. 78 kilóról kezdtem a fogyókúrát, most 68 vagyok, de a hasamról még egyáltalán nem fogytam, pedig azért kezdtem el a fogyókúrát. Nem is tartom magam kövérnek, még a bordáim is látszanak egy kicsit, de nagy hasam van, egyszerűen nem tudok mit tenni ellene. Kb. görögdinnye méretű a hasam, ha elengedem.2009. máj. 23. 17:29
1/9 A kérdező kommentje:
Eddig azért nem akartam hasra erősíteni, mert állítólag csak még nagyobb lesz, ha a háj alá izom kerül. Elég, ha csak folytatom tovább a fogyókúrát és ha már lementem 62-63 kilóig, akkor egyszer csak eltűnik a hasam is?
2009. máj. 23. 17:31
2/9 anonim válasza:
A családodban van olyan férfi rokon akinek ugyanilyen a testalkata? lehet, hogy genetikai... bár nem tudom elképzelni, mit értesz azon, hogy elengeded? Ezt hogy érted?
3/9 anonim válasza:
Szia! 10 kg szép eredmény, de mégis milyen módszerrel fogytál? Az sem mind1. :-)
4/9 A kérdező kommentje:
Apámnak is ugyanúgy nagy hasa van. De nem hiszem el, hogy nem lehet semmit se tenni.
Hogy adtam le? Kevesebbet ettem, napi 3x + mellé cardioztam.
2009. máj. 23. 18:56
6/9 anonim válasza:
Lósz@rt vagy zsíros! Akkor genetikailag is benned van!
hát figyu, lábemelés páros lábbal, de nem lendületből, hanem mélyizomból....
azért én megnéznélek, hogy ez mennyire durva, lehet, hogy csak Te parázod túl....
7/9 anonim válasza:
Én értem mire gondolsz,46 kg-ra fogytam(mielőtt para,lány vagyok),hasizmoztam mégis mikor kiengedtem akkor olyan volt mint ha 4-5 hónapos terhes lennék,pedig nekem is már kivolt az összes bordám csak alul volt háj és semmi.Nekem genetika,nem is ment le-fel seehová,ugyanolyan pöppedt volt,mint előtte csak kevesebb hájjal...
8/9 A kérdező kommentje:
Ez nem túl megnyugtató...
2009. máj. 23. 21:02
9/9 anonim válasza:
lemegy az.Rengeteg és kemény hasizom,azért áll ki még mindig mert nem elég erősek ott az izmok,nem tartják normálisan a beleket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!