Nagyon elrontottam a fogyókúrát?
Már szeptember óta egy vegetáriánus-fogyókúrába kezdtem. Halat, csirkét lehet csak enni, plusz zöldség és gyümölcsöt, heti 2szer kevés tésztát. Elég kemény, de már rászoktam. :) Sokat fogytam, 97kg-ról lefogytam 79-re. Nem túl gyors a fogyás, igaz, de eredményes. A végső célom az 65 kg.
VISZONT! ESTE NEM NAGYON ALUDTAM, FÁRADT VOLTAM, NEM BÍRTAM ODAFIGYELNI SEMMIRE SEM, ETTEM EGY TÚRÓRUDIT, MAJD MAJD UTÁNA MÉG 2-T. SZÓVAL ÖSSZESEN HÁRMAT! EZ A FOGYÓKÚRÁBAN NAGYON MEG FOG LÁTSZANI, UGYE NEM FOGOK ETTŐL HÍZNI EGY KG-T SEM?? MOST NAGYON LELKIISMERETFURDALÁSOM VAN
hát...
nekem kemény volt, főleg az elején, mert előtte rengeteget ettem és nehéz ételeket, de mindenkinek más a "kemény", ez egy relatív fogalom. :)
2 dolog:
én úgy értettem, hogy lényegében mindent eszik (ami nagyon helyes) csak szárazföldi állatot nem. most hogy hal vagy csirke, tök mindegy, teljesértékű fehérje forrás mindkettő. lehet félreérthetően írtam.
azért kérdeztem rá, hogy miért kemény, mert sok koplaló szerencsétlen szokott kemény "diétákat" csinálni, el is hiszem hogy kemény nem enni semmit, de amelyik ennyire buta szegény annak a cipőjét is kemény lehet bekötni..
slussz poén: hal helyett csirkét ennél, vagy marhát, ha összességében kevesebbet eszel, visszafogottan akkor fogysz. ha halat eszel sokat, meg legyen valami zsírosabb fajta, ami ugye több energiát is hordoz, sok körítéssel simán lehetne hízni, tömeget növelni is ezzel a "vegetárius-fogyókúrával". apropó, ovo-lakto vegetárius táplálkozásnál esznek tojást, tejet és talán halat is.
ez azért eléggé teljes értékű táplálkozás amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!