A combokat mennyire feszesíti a futás? Konkrét kérdés lent!
Figyelt kérdés
2O éves lány vagyok, rengeteget fogytam(5O kg-t), mindig is a combjaimmal volt a legnagyobb gondom. Sajnos kissé felelőtlenül fogyóztam, nem sportoltam mellette és a combjaimon meglátszik, hogy lóg kissé a bőr(vagyis az szerintem még nem csak bőr). Folytatom még a fogyókúrát legalább 1O kg-t szeretnék még fogyni. Szerintetek ha mostmár renszeresen futok, akkor még megfeszesedik? Végülis fiatal vagyok még és a hasamon is szépen feszes. Szép(már amennyire lehet) lábakat szeretnék :)2012. jan. 5. 12:05
1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy gyorsan fogytam ennyit, mindössze 8hónap alatt, és ugye a combokról kezdett legutoljára lemenni a felesleg, így még nem volt ideje visszahúzódni a bőrnek. Szóval az még folyamatban van...
2012. jan. 5. 12:09
2/5 anonim válasza:
Nagyon szerencsés vagy, ha a hasad feszes. A combot a futás is erősíti, a biciklizés is, de csinálhatsz guggolásokat, kitöréseket is. Akár súlyzóval.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Megfogadom a tanácsod :)
2012. jan. 5. 12:18
4/5 anonim válasza:
Hogyan fogytál ennyit 8 hónap alatt? Hátha tudsz adni valami hasznos tippet. Nekem kb.15 kilót kéne leadni. 166 cm vagyok és 75 kg.
5/5 A kérdező kommentje:
A kenyérről, tésztáról, édességről teljes mértékben lemondtam, emellett pedig figyelek a kalóriákra. Sok zöldséget, gyümölcsöt eszem. De ha van kérdésed, nyugodtan kérdezz privátban is.
2012. jan. 7. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!