Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet leadni 15 kilot...

Tade kérdése:

Hogy lehet leadni 15 kilot szeptemberig?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeptemberig le szeretnek adni 15 kilot. Most 167 cm vagyok es 68 kg. Ha minden nap eljarok futni 1 orat, vagy biciklizni, mellette nem eszek kenyeret, csokit, stb. Akkor le tudom ani szerintetek a folosleget? Vagy van valam tuti zsiregeto vagy szalkasito tornatok? Elore i skoszi
2009. máj. 22. 21:29
 1/5 anonim válasza:
79%

ha sikerul betartanod tuti sikerul..a lenyeg,hogy tobbet eegess egy nap mint amenyit eszel..

de ne koplalj mert az nem segit,egyel sokszor keveset es persze nem mindent.es sok kitartas kell ...sok sikert!

2009. máj. 22. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sikerülni fog, ha kitartó vagy és nem csábítanak a finom faléatok.
2009. máj. 22. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
szeptemberig könnyen le lehet adni. Ehetsz szerintem bármit, nekem a következők beváltak: mozogj napi fél órát minimum ( fuss, az a legjobb , én is azt csináltam). És ne egyél este 6-7 után.
2009. máj. 25. 16:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek. Amugy egyik nap 1 orat kocogok, a masik nap masfel orat biciklizek (nem benti bico). Ha ki is hagyok par napot, ugyelek, hogy heti 3-4 napot mozogjak. Remelem sikerul leadni :)
2009. máj. 28. 09:43
 5/5 anonim válasza:

szia:) mikor kezded? esetleg énis csatlakozhatnék?:P

17 éves vagyok, 177 cm és 62 kiló:) 10 kilót szeretnék leadni szeptemberig:)

2010. máj. 29. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!