Van olyan fogyókúrás tea ami nem hajt meg?
Pont ezen alapszik az összes "fogyókúrás" tea, kihajt belőled mindent, így persze, hogy kevesebbet mutat a mérleg, de a zsír az marad a helyén...
Ha tényleg kiegészítésnek gondoltad, akkor zöldteát és/vagy csalánteát igyál (ízesítés nélkül, bármennyit), ezek nagyon jók diéta alatt, de akkor tényleg ne erre alapozz, csak kiegészítés legyen megfelelő étrend+mozgás mellé.
Nincs, mert pont ez bennük az átverés.
(Az Oolog tea állítólag növeli a zsírégetést, és az normál tea, nem hashajtó, de nem tudom, mennyi igaz ebből. Ugyanilyen hatása van állítólag napi 1 grapefruitnak. Ezt én is tapasztaltam, mikor egyik télen olcsó volt, és minden nap ettem egyet, fogytam egy keveset úgy, hogy mást nem változtattam, mert nem is akartam fogyni. De ki tudja, hogy ettől volt-e, nem csak véletlen egybeesés. De 2-3 kilóról van szó 2-3-4 hónap alatt, szóval minimális.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!