Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kollégistaként hogyan tudnék...

Kollégistaként hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés

Itt ugyebár menza van, azzal csak annyit tudok kezdeni, hogy kevesebbet eszek.

Sportolásra viszont nincsen időm, mert iszonyatosan sokat kell tanulni. Örülnék, ha megosztanátok velem az ötleteiteket.

Köszönöm!

2012. jan. 2. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek szerint középiskolai kolesz. Konyha, vagy valami hasonló ott is kellene, hogy legyen szintenként, annyit tudsz csinálni, hogy főzöl magadra, de azért a menzán sem adnak annyira egészségtelen dolgokat, az adagok meg szerintem teljesen normálisak, ha nem kérsz mindenből háromszor - egyetemi koleszban ugye ez jobban megoldható, hiszen ott az van, amit csinálsz magadnak, csak ott meg az embernek pénze nincsen kajára, tapasztalat...
2012. jan. 2. 13:23
 2/3 anonim válasza:

Kedves előző válaszoló.. az adagok elég silányak nálunk, ha csak abban a három étkezésben ennék szerintem elájulnék.

Szerintem járj este futni, biztos van aki veled menne..

2012. jan. 2. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:

miket kaptok reggelire, vacsorára?

tapasztalatom szerint az adagok nem valami nagyok

reggelinél lehet választani?

ha péksüti vagy add oda másnak, helyette csinálj szendvicset

ha szendvics van egyél hozzá zöldséget is (otthonról hozol egy kígyúubir, pár db paprika, ezek el is állnak)

tízórai, uzsira iktass be gyümölcsöt, joghurtot (mandarin, narancs, alma eláll több napig is)

ebéd az adott ha nagyon nagyon zsíros akkor azt hagyd ki pl ha főzelékhez sült kolbász van ne kérd el a kolbászt, helyette próbáld meg hogy teszel bele inkább sonka, sajtdarabokat (lehet kapni ilyen light mozzarella golyókat, feltétnek megteszi mert tényleg finom, vagy sós lében lehet kapni halat az is jó)

vacsora ha tészta, és ilyen zsíros add oda valakinek de cserébe kérj mondjuk zöldséget, gyümölcsöt, túrót, joghurtot (én így csináltam, nagyon jól beválik:)

2012. jan. 2. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!