Szeretnék lefogyni, hogyan tegyem?
Sajnos nem tudok úgy kajálni, ahogy kéne. Persze próbálom az adagot csökkenteni, de a fogyis kaják sokkal drágábbak, meg anya főz és így nem kérhetem meg, hogy főzzön nekem külön..
Arra gondoltam, hogy a sportra fektetem a hangsúlyt. Amíg hidegebb van eljárnék heti 3* úszni, aztán kb márciustól ezt kiegészíteném heti 2 futással. Így lesz bármi eredmény?
Illetve mennyit ússzak?
168 cm/ 65 kg
Jaj, a kérdésedből azt hittem hogy iszonyatos túlsúlyod van:)))
Ha már csökkented a nem túl szerencsés ételek mennyiségét az már egy jó lépés. Ezen kívül anyuddal beszélhetsz, hogy gyakrabban főzzön számodra előnyösebb ételeket. Ez nekik is jó:)))
A sport az nagy ötlet, hajrá!!!
Meglesz az eredmény!
Mennyit ússz? Biztos van egy fizikai elbírásod, találd meg azt a határt (de hagyd abba, még mielőtt elsüllyednél:).
Én rengetegnek érzem. Iszonyatosan nagy hasam van.
Köszönöm a segítséget!
Aktívan jövő héttől kezdem, reméljük a legjobbakat!
Ezt a kis könyvecskét nemrég vettem meg. Nem azért mert érdekel a fogyás, hanem csupán a receptek miatt.
Komplett napi (22 db) menü van benne, 1200 kalóriás egy napra. Az ára nagyon baráti:)))
Megmutathatod anyudnak is:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!