Fogyni szeretnék, de hogyan még? Rendszeresen sportolok és nem megy le több
konditeremben miért dolgozol kis súlyokkal? az lenne a lényeg, hogy nagy terhelést adj az izmaidnak, nem?
"Fogyni szeretnék, de hogyan még? Rendszeresen sportolok és nem megy le több"
kalóriadeficitesen táplálkozol? vagy ami energiát leégetsz azt pótolod is? (én persze tudom a választ).
Azért nem dolgozok nagy sulyokal,mert merev leszek,és nem lesznek gyorsak az ütések,ilyen egyszerü és ezt tapasztaltam is anno.
A kaloriadeficitis az nemtudom mit jelent.Arra gondolsz h kiszámolom,hogy mennyi kalóriát viszek be egynap?Próbálok figyelni rá,hogy ne legyen több a bevitelem,mint ami a test-tömeg indexemnek megfelelő kaloria bevitelnek megfelel.
Egyébként,edzés után zsír szegény tejet szoktam inni,olyan fél litert.Ha éhes vagyok este,akkor főt tojást vagy főt krumplit szoktam fogyasztani.
Mit tudnál ajánlani?Min változtassak??
edzés után fehérjeturmixot, túrót, húst, halat, tojást, zsírszegény sajtokat egyél
reggelire zabpehely és oda mehet mellé a zsírszegény tej, de elég szerintem a fele is+olajos magvat dobálj bele
ebédre hús, hal, tojás, zöldségek, rizs, főtt krumpli is jó de inkább a rizs legyen többször
zöldségleveseket dobd fel főtt hússal, főtt tojással
edzés elött banánturmix tejjel, kefírrel, túróval
vacsora túró zöldségekkel, rizs hússal, hallal, főtt tojással
pufirizs cottage cheesel, sovány sajtokkal, csirkesonkával, zöldségekkel
zöldséglevesek főtt hússal, tojással
omlett zöldségekkel
1. nagy súlyokkal eddz. annak van értelme, kicsikkel nincs, akkor inkább zsákoljál. súlyzós edzés után nem merev lesz az izmod, hanem fáradt.
2. tejet a háborús civilek isznak, mert nincs hús olyankor.
3. a tested lesz.arja papír szerint mennyi energiára van szüksége, és azt is hogy erre odafigyelsz-e. a lényeg egy marad: kevesebbet eszel-e, mint ami kell. ha igen, akkor tudsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!