Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy gyűjtsek erőt, hogy...

Hogy gyűjtsek erőt, hogy végig tudjam vinni az életmódváltást?

Figyelt kérdés
Annyira el vagyok keseredve. Már annyiszor megpróbáltam átszokni és volt, mikor fogytam is jó pár kilót, de mikor megállt a fogyás, visszatértem a régi életmódomhoz. Mindig ez van. A fogyás is megáll (nem arra gondolok, hogy 1 hétre, hanem akár 2 hónapra is). Tudnátok tanácsot adni, hogy hogy fogyjak le? Nem technikailag, hanem lelkileg hogy vigyem végig? Nem tudom magam már rávenni. 86 kg/160 cm/lány vagyok (szülés után).
2009. máj. 21. 11:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

én ugyan nem vagyok túlsúlyos (most már, de előtte se voltam túlságosan), de volt, amikor 15 kg-mal is több voltam. mikor konkrétan elkezdtem fogyózni, akkor pedig 10-zel.

én úgy fogytam, hogy stresszes lettem, és nem kívántam az étel. én írtam korábban, hogy egyszerűen nem eszem, és így gyorsan megy a fogyás. most visszajött kb. 2 kiló, már ezt is aggasztónak éreztem a tenden

2009. jún. 4. 13:33
 22/23 anonim ***** válasza:

folyt. előző:

a tendencia miatt. szerencsére sokáig egyáltalán semmi nem jött vissza.

én úgy érzem, hogy agyban kell ráállni arra, ha fogyni akarsz, és nem utolsó sorban sokat kell gyakorolni, mire egyszer sikerül elérni eredményt.

2009. jún. 4. 13:34
 23/23 A kérdező kommentje:

Már korábban értem el eredményt. 15 kilót fogytam tartósan Norbival, csak a terhesség alatt nem tudtam semmit enni jó pár hónapig, szerintem a szervezetem hozzászokott, hogy semmit sem viszek be és utána mikor rendesen elkezdtem enni, nagyon meghíztam. A szülés után fogyókúrával leadtam 10 kilót, de már visszajött, mert abbahagytam, mivel sehogy sem tudtam tovább fogyni.

Mit értetek az alatt,hogy az agyamban tegyek rendet? Szeretnék fogyni, ezt már tudatosítottam magamban.

2009. jún. 4. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!