Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van aki norbi update szerint...

Van aki norbi update szerint táplálkozik? Rendeltek onna kaját?

Figyelt kérdés
Én most akarom kezdeni,csak nem tudom hogy van-e értelme megrendelni mondjuk az alakreform menüt. 164centimhez 70 kg vagyok.minimum10 kilót szertnék fogyni. szerintetek mennyi idő alatt sikerülhet? tornázni is fogok naponta. amugy 9 hónapja szültem.

2011. dec. 27. 10:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
mennyit fogytál 3 hét alatt?
2012. jan. 15. 21:03
 22/25 anonim ***** válasza:

Aczél Drága :) nyilván elírta :)

Találtam egy cikket, és eszembe jutottál. Illetve a vitánk.

[link]

2012. jan. 16. 13:18
 23/25 Gyüm válasza:

Én azt hiszem az első ember hozzászólását támogatom. És nem azért, hogy magamnak v más dietetikusnak "kampányoljak", de valóban a legjobb döntés egy szakember felkeresése. Nem szabad bedőlni a gyors fogyást ígérő divatdiétáknak, egy normális fogyókúra során 0,5kg-1kg a normális testsúlycsökkenés, ez az amelynek a vesztése biztosítja, hogy szervezetünket ne terheljük drasztikusan és csökken a jojó effektus esélye. A sikeres fogyókúra megfelelő étrend,mozgás és persze kitartás.

Most, hogy konkrétan a Norbi-termékekről van szó : nagy kulcsfogalmuk, hogy a termékeik csökkentett szénhidrát tartalmúak.Ez igaz. Azt viszont már nem hangoztatják, hogy ezt zsiradékkal pótolják. És amíg 1g szénhidrát 4,1 kcal, addig 1g zsír 9,3 kcal.

KÉRDEZŐNEK: inkább azt javasolnám, hogy törekedjen a kiegyensúlyozott táplálkozásra,mozogjon rendszeresen és ne sokat ígérő, drága divatdiétákat kövessen.

2012. jan. 19. 00:19
 24/25 anonim ***** válasza:

persze. a Peti a fokozatosságot fogja hirdetni, mert A) az sem rossz megoldás, B) ő neki fontos hogy egyetértsenek vele. nem várhat el annyit, amennyi az embereknek már sok. inkább megértő. "empátia". így mindenki nyer.

ez van az én "szakmámban" is. az emberek gyorsan akarnak hatékony önvédelmet tanulni, anélkül hogy sokat kéne dolgozniuk érte, és megsérülnének (ezt egy mester szintű harcos, és pszichológus mondotta).

nekik lehet kínálni "fokozatos" módszereket lásd kravmaga, defendo.. ezek vicc edzések, ahol nem igazán áll fent a sérülés veszélye, nem kell megerőltetni magukat, nincs fém gyakorló kés ami eltörheti az ujjukat ha rávágnak vele.. minden amire a kereslet van, itt megtalálható. csak sza.rra se mennek vele.

edzésben annyi a különbség, hogy el lehet kezdeni fokozatosan. meg életmód váltást is.

én meg vagyok az, aki azt mondja, ha tudod hogy a fehér liszt sza.r, és van helyette más ennivaló, akkor miért nem húzod le teljesen az étlapról?

edzésben szintúgy. először nem bírod? én a mai napig tudok olyan edzést csinálni amit nem bírok. pedig nem is mindig ez a cél. de az életben számos dolog van amibe belefulladhatunk, edzésen legalább megszokják.

2012. jan. 19. 08:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Ma kipróbáltam az update-es kaját,de bár ne tettem volna.Egyszerűen fos volt,olyat én is csinálok,hidegen is hozták,és többet kértek a feltüntetettnél.Többet onnan nem rendelek.
2015. szept. 9. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!