Az Update diéta "csak" annyiból áll, hogy betartom a táblázatban leírtakat és tornázom mellette? Mert ez így túl egyszerűnek tűnik.
Figyelt kérdés
Szültem és szeretném leadni a felesleget, ez tűnt a legszimpatikusabbnak...2011. dec. 26. 17:12
1/7 anonim válasza:
legszimpatikusabb? az sem unszimpatikus benne, hogy még neked is feltűnik, hogy gyanúsan egyszerű?
2/7 anonim válasza:
Kis utánajárással összeállíthatod a diétát saját magadnak, és nem kell fölöslegesen pénzt kiadni egy olyan rendszerre, ami úgysem fog működni, mivel lusta emberek számára hozták létre, akik még arra sem képesek, hogy a táplálék összetételét elolvassák, és visszafogják magukat. Mivel az Update szisztémában ugyanúgy szerepel párizsi, kolbász, péksütemény stb., ezért nem tekinthető komoly diétának, csak ideiglenes részmegoldásnak a már említett reménykedő, de valójában lusta emberek részére!
3/7 anonim válasza:
A fogyási szakaszba az 1-es kódot lehet enni...semmi 2-es , 3-as.súlymegtartásra amikor már le fogytad a kívánt mennyiséget akkor a 2-es kód. a 3-as nagyon ritkán és csak reggel lehet enni.
én így értelmeztem.
le is fogytam 4 hét alatt 5 kg-t. ja és én nem veszem az update termékeket, hanem a régi kódok szerint étkezek.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2011. dec. 27. 20:12
5/7 anonim válasza:
3. válaszoló, rittyentek én olyan étrendet update 1-es kajákból, hogy egy átlag ember fél év alatt szép kis hájpacni lesz, ha csak nem fog minden éjjel élet-halál harcot nyomni puszta kézzel Budapest 8. kerületében este 11 és hajnali 2 között. akkor leadná a plusz kalóriákat vagy meghalna, ez igaz.
de ennyit az ételek beszámozásáról.
7/7 anonim válasza:
Szerintem az Update módszer megfelelő, és bár egyszerünek tünik, úgy tapasztaltam, hogy azért betartani nem mindig az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!