Vannak itt olyanok, akik együtt fogyóznak?
Tisztáznátok nekem, hogy mit értetek együtt fogyózás alatt?
Én is együtt fogyókúráznék valakivel, de nem tudom, hogy mik ennek a szabályai. :)
Igen.
Együtt fogyózás: keresek egy szerencsétlent, aki szintén semmit nem tud a helyes táplálkozásról, edzésről, és jól elröhögcsélünk, megírom neki, hogy ma 67 kiló voltam, tegnap meg 66,5; pedig egész nap csak káposztalevet ittam. Linkeljük egymásnak a velvet és a kiskegyed idevágó fórumait a kamudiétákról és a reménytelenül fogyózós kismamák topicjait. Szénhidrát- és fehérjenapra való recepteket osztunk meg egymással (pizza, rácsos mákos, sajtos kenyér). Elmegyünk edzeni, majd kesergünk egyet, hogy hát ez szar, ez fáj! (izomláz) Elkezdünk keresni pár fogyózós szent Grált, előkerül a bioboltos haver, aki a pult alatt árul Adipexet, meg a van valami turbó por ami fogyaszt. Ananászt és narancsot eszünk, mert az negatív kalóriás. Végül 3 hét alatt bebukik az egész és többet nem írunk egymásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!