Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik együtt fogyóznak?

Figyelt kérdés

Tisztáznátok nekem, hogy mit értetek együtt fogyózás alatt?

Én is együtt fogyókúráznék valakivel, de nem tudom, hogy mik ennek a szabályai. :)

2011. dec. 26. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egyutt fogyózásnak az a lényege, hogy valakivel egyutt, ugyanabban az idopontban kezdtek bele a fogyókúrába (általában ugyanabba a módszerbe, pl. 90 napos diéta, Update, stb.) és megosztjátok egymással a tapasztalataitokat, megbeszélitek a nehézségeket, tartjátok egymásban a lelket, amikor átmenetileg megáll a fogyás. Megosztjátok egymással, hogy mennyit és mit ettetek, mozogtatok, fogytatok.
2011. dec. 26. 22:42
 2/2 anonim ***** válasza:
52%

Igen.

Együtt fogyózás: keresek egy szerencsétlent, aki szintén semmit nem tud a helyes táplálkozásról, edzésről, és jól elröhögcsélünk, megírom neki, hogy ma 67 kiló voltam, tegnap meg 66,5; pedig egész nap csak káposztalevet ittam. Linkeljük egymásnak a velvet és a kiskegyed idevágó fórumait a kamudiétákról és a reménytelenül fogyózós kismamák topicjait. Szénhidrát- és fehérjenapra való recepteket osztunk meg egymással (pizza, rácsos mákos, sajtos kenyér). Elmegyünk edzeni, majd kesergünk egyet, hogy hát ez szar, ez fáj! (izomláz) Elkezdünk keresni pár fogyózós szent Grált, előkerül a bioboltos haver, aki a pult alatt árul Adipexet, meg a van valami turbó por ami fogyaszt. Ananászt és narancsot eszünk, mert az negatív kalóriás. Végül 3 hét alatt bebukik az egész és többet nem írunk egymásnak...

2011. dec. 26. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!