Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Merjek holnap mérlegre állni?...

Merjek holnap mérlegre állni? :- (

Figyelt kérdés
Ugye most itt vannak az ünnepek, kaja meg minden van... nem tudtam ellenálni, és tegnap is tele zabáltam magam halászlével , süteményekkel. Utána estére már megbántam.. De ma is zabáltam süteményeket, és ittam is pár pohár rövidet... Igaz a kcal szükségletemen belül.. De akkor is :(. Szerintetek többet fog mutatni a mérleg mint egy héttel ezelőtt? (hetente szoktam mérni magam) Tegnap avval a kezdtem a napot hogy közel 2 órát edzettem, mert tudtam hogy nem fogok tudni ellenálni a finomságoknak.Holnap is 2 óra edzéssel kezdem a napot!!
2011. dec. 25. 20:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na hagyjál békén! Tudod pontosan, hogy mi az a diszgráfia? Szerintem nem. Attól, hogy valaki nem tud helyesen írni, még nem az jelenti, hogy hülye. Sőt még értelmesebb is az átlagnál. Ez egy emberel született probléma. Szóval, attól, hogy nem tudtam jól leírni amit szeretem volna, az még nem azt jelenti, hogy rossz választ írtam és nem értek a témához. És csak tudd, felnőtt létemre is fejlesztő tanárhoz járok, hogy próbáljam korrigálni magam. Ha ezek után is kritizálod az írásomat az már diszkrimináció.
2011. dec. 27. 13:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi bajod van, ez utóbbit pl. tök jól leírtad. Szerintem a helyesírás csak odafigyelés kérdése!
2011. dec. 27. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!