Merjek holnap mérlegre állni? :- (
Figyelt kérdés
Ugye most itt vannak az ünnepek, kaja meg minden van... nem tudtam ellenálni, és tegnap is tele zabáltam magam halászlével , süteményekkel. Utána estére már megbántam.. De ma is zabáltam süteményeket, és ittam is pár pohár rövidet... Igaz a kcal szükségletemen belül.. De akkor is :(. Szerintetek többet fog mutatni a mérleg mint egy héttel ezelőtt? (hetente szoktam mérni magam) Tegnap avval a kezdtem a napot hogy közel 2 órát edzettem, mert tudtam hogy nem fogok tudni ellenálni a finomságoknak.Holnap is 2 óra edzéssel kezdem a napot!!2011. dec. 25. 20:59
1/12 anonim válasza:
Csak a megkötött vízzel, és a belekben található széklettel leszel nehezebb, zsír egy gramm sem lesz több, ne aggódj.
2/12 anonim válasza:
És akkor mi a f. van ha többet mutat a mérleg? Egy vagy két kilóval? Megölöd magad? Nem az a lényeg, mit mutat a tükör?
3/12 anonim válasza:
Nem rossz így élni? Amikor az önbizalmad és a közérzeted összefüggésben van az aznap elfogyasztott kalória mennyiséggel és a mérleg adataival?:S
4/12 anonim válasza:
Most nem fejteném, ki magam, de a mérleg a fogyni akarok ellensége, mert a zsír csökkenés és súly csökkenés ég és föld csak sajnos a kettőt azonosítsák
5/12 anonim válasza:
Ezt szépen megfogalmaztad, a lényeg átjött, csak jó magyartalanra sikeredett :D
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
Bocsi ha értelmetlenre sikerült, csak pár éve tanultam meg magyarul. :)
2011. dec. 25. 23:14
7/12 anonim válasza:
Nem neked írtam, hanem az előttem írónak. A Te írásod tökéletes! Gratulálok!
8/12 anonim válasza:
Merj mérlegre állni, de csak akkor ha te is szeretnéd. Ha nem szeretnél , akkor ne állj! Az számítson amilyennek látod magad! Ha szépnek, vékonynak látod magad, az is vagy!
Én is gratulálok a nyelv megtanulása miatt!
//Kecskemét környékén lányokkal ismerkednék, barátkoznék; 21/F//
9/12 anonim válasza:
Mi bajod van az én fogalmazásommal? Arról nem tehetek ha tudatlan és értelmetlen vagy.
10/12 anonim válasza:
Jó, kötekedjünk akkor.
"Most nem fejteném, ki magam"
Ide nyilván nem kell vessző.
"de a mérleg a fogyni akarok ellensége"
Fogyni akarók és nem fogyni akarok (én).
"sajnos a kettőt azonosítsák"
Meg az orrodat is tisztítsa! Azonosítják a helyes.
Az értelmetlenséget fel sem veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!