Van valakinek kedve együtt fogyózni? :-)
Figyelt kérdés
Én 10-15 kilótól szeretnék megszabadulni. Mindegy, hogy mikorra, csak tűnjön el :) Arra gondoltam, hogy megírjuk egymásnak ki hogy halad, meg tartjuk egymásban a lelket, ilyenek :) Van kedve valakinek?2011. dec. 25. 19:01
61/62 anonim válasza:
A válasz azoknak szól, akik szerint potyóság az, hogy nem lehet a csoporthoz csatlakozni: Mindössze annyi történt, hogy a kérdező kiírt egy kérdést: kinek van kedve vele együtt fogyókúrázni? Miután talált ehhez 19 társat, úgy döntött, hogy köszöni, ennyi társ elég. Nem kell ezen megsértődni! Bárki kiírhatja ugyanezt a kérdést, vagy akik 1-e után jelentkeztek, vegyétek fel egymással a kapcsolatot!
62/62 anonim válasza:
Amúgy ajánlom figyelmetekbe a shapeshifter.blog.hu oldalt, a csaj aki írja most kezdett bele egy elég jó kis életmód változtatásba és fogyókúrába. Pont elkaptam az elejét, elég értelmesnek és követhetőnek tűnik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!