Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt ehetek cseresz...

Fogyókúra alatt ehetek cseresznyét?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyit és mikor , ha nem akkor mért nem?:)
2009. máj. 19. 21:47
1 2
 11/14 Roszika válasza:

Amikor csináltam a 90 napos diétát, akkor minden délelőtt csak gyümölcsöt ettem. Ez ebben a diétában azért fontos, mert az emésztést ez indítja be, illetve a gyümölcsök egészségesek, teli vannak vitamminnal. A gyümölcs cukor könnyen lebomló cukor, bármikor eszed a szervezeted nem fog belőle tartalékolni.

A banánhoz még annyit, hogy én télen csináltam a diétát, amikor nagyon olcsó volt a banán. És sokszor ettem délelőtt banánt, így is lement 3 hónap alatt 10 kg a 15-20 kg-nyi feleslegemből.

2010. jún. 30. 16:20
 12/14 anonim válasza:
Ez azért nem ilyen egyszerű. Olvass kicsit utána. [link]
2015. jún. 16. 20:32
 13/14 Szilva31 válasza:

A cseresznye körülbelül 80%-a víz, zsír alig, ellenben szénhidrát jócskán található benne - 100 grammban 13 gramm szénhidrát és 70 kalória

egyébként inkább a szénhidrátot figyeld nem a kalóriát..

máj. 15. 03:06
 14/14 anonim ***** válasza:

"Mert cseresznyéből (most) napi 1-2kg lemegy."

Az 400-800 kcal. Az a kérdés, hogy ezen felül mi mást eszel még?

máj. 15. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!