Ezek szerint ehetek fogyókúra alatt csokit v kekszet v bármi mást csak ne lépjem át a napi kcal-t?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 20:06
1/14 anonim válasza:
Hát ehetsz igen csak azzal nem laksz jól!Mást rész jobb lenne mellőzni mert akkor abból eszel amire nincs szükséged!Amúgy lehet enni engedhetsz a csábításnak csak ritkán és mértékkel!
2/14 anonim válasza:
Igen. Szerintem az sokkal rosszabb, hogy hetekig nem eszel olyat amit kívánsz, mert hirtelen egy gyenge pillanatodban elkap a falás roham aztán puff. 2-3 kocka csoki vagy keksz nem fog sokat dobni a dolgon, főleg ha nem léped át a napi kalória bevitelt.
3/14 A kérdező kommentje:
én nem vagyok az a tipus, hogy egyszer elkezdjek mindent magamba tömni, tudom tartani magam. :/ nehezen de megy....amúgy győri édes teljes kiörlésű csokis kekszet akarok majd így néha néha enni 18kcal/db (kép: [link] szerintem ez nem sok, és én nagyon még az 1000kcal-t se érem el. :/
2011. aug. 13. 20:24
4/14 anonim válasza:
Nem baj, a válaszom szerintem akkor is érthető volt. Ehetsz édességet csak kalkuláld be a napi megengedett mennyiségbe és ne lépd túl a kalória bevitelt.
5/14 A kérdező kommentje:
úúúgy akartam. :) Köszönöm a válaszokat! (:
2011. aug. 13. 20:30
6/14 anonim válasza:
Én minden nap megeszek egy óriás pöttyöst délelőttönként és semmi baj nincs belőle :)
7/14 anonim válasza:
Én pedig majdnem minden reggel valami péksütit eszek,és fogyok:)
8/14 A kérdező kommentje:
Gondolom nem lépitek át a napi kcal-t nem? :D
2011. aug. 13. 20:51
9/14 anonim válasza:
Bocsi,hogy kérdésre kérdéssel válaszolok tudom,hogy most nem az Aphenál vagyunk xDD De,hogy lehet az,hogy péksütitől fogysz ? :O
10/14 A kérdező kommentje:
Gondolom nem lépi át, szerintem is lehetne mindenből enni csak keveset és úgy hogy ne lépd át. Csak én nem merek...:/ :S
2011. aug. 13. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!