Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezek szerint ehetek fogyókúra...

Ezek szerint ehetek fogyókúra alatt csokit v kekszet v bármi mást csak ne lépjem át a napi kcal-t?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen,úgy hogy nem lépem át a napi kalóriaszükségletemet. Csak erre kell figyelni. De azért fontos a magas fehérjebevitel. Tehát ha reggel péksütit eszek akkor ebédre csirkemellet eszek,párolt zöldségekkel,vagy valami tömény húsos főtt ételt.

Ha reggel úgy jött ki hogy inkább fehérjét ettem,akkor délben megeszek pl egy gyrost.

2011. aug. 13. 21:04
 12/14 anonim ***** válasza:
"péksütis" válaszoló :D, ne haragudj a kérdésért, de sok a súlyfelesleged? Csak mert ez hihetetlennek hangzik, hogy péksütivel fogyni :) Heti hány kg-t szoktál leadni?
2011. aug. 13. 23:43
 13/14 anonim ***** válasza:

170cm vagyok 86kg-ról indultam és most vagyok 62kg,és ezt 4,5hónap alatt.

Hidd el lehet fogyni ha péksütit eszel,mert nincs olyan hogy hízlaló kaja. De mértékkel kell,egy péksüti kb 400kcal,ez függ attól hány gramm és milyen fajta. Ez a 400kcal kb egy reggeli kalóriatartalmának felel meg.

Az már más kérdés hogy egy db péksütitől nemigazán lehet jól lakni egy délelőttre és sokkal jobban ki lehet használni ezt a 400kcalt.De imádom a péksütiket!:)

A lényeg: Nem szabad túllépni a fogyáshoz szükséges kalóriamennyiséget,ami egyénenként változó.

Persze azért nem kell állandóan ch-t zabálni. Mint már írtam hogy ha a reggelim egy péksüti, akkor az ebédem párolt csirke-pulykamell,hal vagy tengeri herkentyűk,tehát fehérje. Ezután edzés előtt tolok egy ch-bombát hogy bírjam. Majd estére megint fehérje.

Ilyen étrendbe simán belefér a péksüti.

2011. aug. 14. 10:35
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem a péksütivel fogy, te ostoba, hanem belekalkulálja a kaloriabevitelbe, vagy lemozogja. Kis elmeroggyantja😂
2021. jan. 4. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!