Miket ettetek? Fogyózol?
ui: remélem senkinek sincs bűntudata, ne legyen mert nincs rá ok
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Sütit, halat, krumplipürét, tartármártást.
Nincs bűntudatom. Csak szeretnék egy picit fogyni. Persze, még csak 14 vagyok, "nem ajánlott".. ilyenek. De jobb lenne egészségesebbet enni, kevesebbet a rosszból. Meg itthon is tornázok, de semmi látszata :/
Boldog karácsonyt! :)
Most vagyok túl a vacsorán...kiszakadok, szó szerint,de az egyik kezembe még mindíg itt a mákosbejgli a másikba pedig egy kókuszkrémes süti :)
Ettem sajttal sonkával töltött rántott pulykamellet,franciasalátával,majonézes krumplisalátával és egy szelet kenyérrel,kólával, ez egy jó emberes adag volt. 5szelet mákosbejgli,4szelet diósbejgli, 6szelet kókuszos süti,óris kindertojás fele,fél tábla csoki,pár szaloncukor,van még 3fajta süti (diós zserbó,házi raffaello,madártej szelet ezek még leöntve csokiöntettel és tejszínhabbal) azokból is ettem. De ez csak a vacsi volt.
A mai nap folyamán még ettem 4szelet kenyeret fasírtal,szalámival sajtal,kolbásszal. Töltöttkáposztát persze azt is kenyérrel,temérdek mennyiségű szaloncukrot,kókusztekercset,a fent említett sütikből is, egyszóval mindent felfaltam amit megláttam és még mindíg ennék, csak már totál megteltem. Talán egy óra muva még befér ez az.
Holnap és még pár napig hasonló finomságok várnak majd :D
Most már nem fogyózok 170/53kg vagyok. De egész évben diétáztam,szóval most adok neki rendesen :)
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
Tényleg ne aggodjatok a kalóriák miatt,majd januártól lehet újra startolni ;)
Nem fogyózok, híznom kéne, mert tragikusan nézek ki.
Ettem:
R. tejeskv, egy mákos kalács
T. kis tejes kv, szaloncukor
E. húsleves, franciasaláta egy rántott tonhal
U. egy kókuszgolyó
V. tiramisus piskóta
Uv. tej, meg kex v szaloncukor
Utolsó, nekem hízókúránál a mézbe mártogatott dió jött be, híztam rendesen, csak sajnos ahogy abbahagytam a "hízókúrát, rögtön le is fogytam :S
Kérdező, én is fogyózom, ezt ettem ma:
reggeli: fél szelet kenyér husival, tejeskávé
ebéd: káposztasaláta és egy csirkehusis hamburger
vacsi: rántott hal és lilahagymás krumplisaláta, halászlé kenyérrel
1 db mézeskalács
Nem sikerült diétásra a nap, de lexarom, azt hittem többet fogok enni, elégedett vagyok :))))
hát, én visszafogtam magam.
reggeli: 2 szelet tk. kenyér csirkemellsonkával, light sajttal
tízórai: 1 közepes méretű narancs
ebéd: hekkfilé magában
vacsora: szintén, bár már csak pár falatot.
de a mai nap már gázabb lesz :/
Én tartottam a diétámat, és mellette iszonyúan élveztem az ünnepi ételeket ^^
24-e:
Reggeli: egy házi tortilla (75g lisztből), mézes csirkével és zöldséggel töltve, öntet nélkül --> 420kcal
Ebéd: Töltött zsemle zsírszegény túróval, tejföl helyett diétás joghurttal, édesítővel, isteni finom lett --> 357 kcal
Vacsi: Pici lisztben megforgatott hal és csirkemell filék pár csepp oliván kisütve, mellé 26 g rizs (nyersen mérve), soksok saláta --> 449 kcal
Napközben egy-két szem nasi: 2db kukoricás abonett, 3 db szaloncukor --> 193 kcal
Összesen 1419 kcal
Plusz 24-én voltam még délelőtt edzeni is, így nettó 1018 kcal körül lehetett
25:
Reggeli: Bögre sajtkrémleves, 5db pici light margarinnal megkent kukoricás abonett megpirítva, 2dl 1,5%-os tej --> 268 kcal
Ebéd: Csirkemell és hal a tegnap módon elkészítve, hozzá 30g barna rizs, soksok saláta --> 262 kcal
Vacsi: Omlett 1 teljes tojásból és plusz 2 fehérjéből, 2 szelet 100% pulykahúsos sonkával, tetején pici ketchup-al 2 dl szójatejjel --> 239 kcal
Napközben nasi: 2 szaloncukor, egy nagy alma, egy müzli szelet, 1 linzer süti --> 361 kcal
Összesen 1130 kcal és ma nem edzettem
én is diétázom, az utolsó 5 kilóval küzdök már egy ideje...
24-én: 1 szelet pizza, sütés közben tortakrémkóstolás, húskóstolás, szokásos :) utána krumplipüré, sült sertéshús, 2 ek. krumplisaláta, 2 házi készítésű sportszelet, majd este 200g csoki (mother of god.....)
ma: 2 merőkanál halászlé (gyűlölöm, de a család hisztizik ha nem eszem), 2 pulykamellszelet zöldséggel és rizzsel, 1 franciakrémes. Vacsira a tegnapi sültből kb. ugyanolyan adag, este 100g csoki.......
javíthatatlan vagyok, viszont futottam 8,5 km-t, úgyhogy a lelkiismeretem nagyjából rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!