Miért tesz fel valaki ide kérdést, ha eleve tudja, hogy minden választ elutasít majd és sorakoztatja a kifogásait? Kit akar meggyőzni?
Szeretném, ha válaszolnának ezek az emberek... akiknek 10 ember leírja ugyanazt, és ők meg elkezdik sorolni, hogy de nekem nincs időm nincs pénzem nincs életem és mégis csak az a fogyitabletta lenne jó. Most ki akarják csikarni valakiből, hogy igen jó és ezzel elintézték a kérdést?
Vagy azt hiszik, hogy csupán a kérdésfeltevéstől varázserőtér keletkezik körülöttük és ledobnak 10 kilót?
Az előző voltam:
Tudom milyen a fogyókúrával hadakozni. Egyébként fejben dől el minden, 35 kilót fogytam, 110-ről, 75-re. És tökéletesen érzem magam. 30/F
hát azért azt tegyük hozzá, hogy vannak fogyást segítő szerek, amiket diéta és sport mellett alkalmazva picivel gyorsabbá tehető a folyamat, meg vannak azok a bogyók, amiket úgy reklámoznak, hogy fogyjon 2 hét alatt 20 kilót.
és az a baj, hogy a többség az utóbbira kíváncsi, ráadásul úgy, hogy láblóbálva enné is a csipszet közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!