Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyásod története?

Fogyásod története?

Figyelt kérdés

Szívesen olvasnék konkrét fogyástörténeteket, tehát nem általánosságokat vagy edzésterveket, elvileg így kell csinálni , egyszóval nem tanácsot kérek, csak az érdekelne, hogy Te hogyan és mennyi idő alatt fogytál! Az is fontos lenne, hogy a hízást mi okozta, mert ugye az sem mindegy...

Köszönöm!

2011. dec. 22. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:

A hízást gyógyszer okozta. 40 kg plusz nyugtatóktól. Igaz egy girhes csirke voltam ennek a fele rám fért.

A fogyás története: Egy laborleletből kiderült, hogy magas a koleszterinem és a cukrom is felment de csak egy hajszálnyit de az is csak azért mert istenesen kiborítottak egyébként jók az értékeim mert mérem.

Na szóval: Főzelék és levesek ezerrel. Párolt, illetve sovány sült húsok, savanyúbb gyümölcsök, joghurt. Kefír nem mert azt cukorral erjesztik a doki szerint.

Semmi cukor és cukrozott dolgok, krumpli, tészta kilőve rizsből egy kicsi. Tehát kevés szénhidrát az is inkább reggel, délelőtt. De kell mert nem szabad lemondani semmiről mert csak baj van belőle.

Kenyér helyett abonett, vagy puffasztott rizs.

Sertéshús, sertészsír, füstölt húsok elfelejtve, ahogy a sajtok is.Ez betett mert nagy sajtbarát vagyok viszont a mozzarella az jöhetett mert az soványabb.

Húsokból szárnyas illetve hal,meg baromfisonka vagy párizsi. Leginkább tengeri hal tőkehal pangasius filé, és nem olajos szardínia meg ilyenek.

Sírni tudtam volna annyira szar volt de három hónap alatt lement 15 kiló aminek örülök.

Na még annyit hozzátennék, hogy volt 2 hónapig egy mellékmelóm takarítás, hát a belem kilógott.

Most nem mozgok de hónapok óta tartom a súlyom pedig most már rendesen eszek mindent csak kicsiben és nem használok cukrot. Néha becsúszik egy kis csoki vagy édesítővel sütött muffin vagy valami egyszerű. Vigyázok a zsírral és a szénhidráttal. Most már sokkal jobb néha bűnözhetek is.

2011. dec. 22. 15:14
 2/9 löncsi válasza:
kövér voltam -> nem zabáltam -> lefogytam
2011. dec. 22. 15:37
 3/9 anonim válasza:

Löncsi:

Nem zabáltál? Tehát SEMMIT nem ettél, vagy csak szépen mértékkel? Hány kilót adtál le, mennyi idő alatt?

2011. dec. 22. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:

18 évesen voltam kb 82 kg, ezt megelégeltem és belekezdtem a saját fogyókúrás módszerembe: lecsökkentettem az adagokat, kerültem az édességet,lisztes,cukros kajákat, szénhidrátot. Leszoktam a kenyérről(meg persze minden péksütitől), krumpliról, tésztáról. Amiket ettem: gyümölcsök,zöldségek, felvágottak, halak, sovány húsok, túró, tej, joghurt. Kb ennyiben ki is merült. Emellett szűz teát ittam, ami a lelassult anyagcserémet tette helyre, ez fogyózás nélkül nem ér semmit. Kb 9 hónap , sok kínlódás után az akaraterőm meghozta gyümölcsét: 64 kg lettem. azóta a súlyom folyamatosan ingadozik, a fogyókúra, az evés nem evés gondolata, a kalóriák számolgatása az életem részévé vált, szörnyű érzés. Bulimiás lettem, pszichológushoz járok. Legkisebb súlyom:60kg, ez alá nem tudtam menni soha, egyszerűen nem ment. Most kb 66 kg vagyok. Ja, és 166 cm.

23N

2011. dec. 22. 19:22
 5/9 anonim válasza:

Sziasztok!

18 évesen 70kg voltam, majd házasság, 2 baba, és a 2.szülés után 125kg a mérlegen. Majd a férjem lelépett. Ekkor elhatároztam, lefogyok. Update, futópad, ugrókötél, felülések és 8hónap alatt -40kg. Sajnos megpróbáltam lerakni a cigit, igy visszajött 12kg.

97kg-mal ismertem meg a párom, majd 3.baba is lett. A terhesség alatt senki nem tudja miért, de lefogytam 86kg-ra. A kórházból 78kg-mal jöttem ki. Ezt tartom is.

A cukorbetegség a múlté, ahogy a magas vérnyomás is.

De a legnagyobb elégtétel, hogy a volt férjem most a falba veri a fejét.

Január 3.-tól újabb fogyókúra, a cél -15kg, az esküvőmig.

24 éves anyuka

2011. dec. 22. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:

A szűzteát én is próbáltam, egész nap a rötyin ültem aztán úgy kimosta a szervezetemet, hogy káliumhiányom lett. Jól lebaltázott a háziorvosom. Gyógyszert kellett szednem. Szóval nem árt vigyázni vele mert veszélyes.

Én tartom a súlyom egy éve de ebben következetesség van. Én nem számolok kalóriákat egyszerűen csak minden 2 nap eszem szénhidrátot azt is délelőtt vagy max 13. óráig. És semmi cukor. Most már mindent eszek és néha kilenghetek egy kicsit és magától megy lefelé addig míg be nem áll a rendes súly.Kisebb adagokat egyél, naponta többször és este hat után semmit. Nem olyan nehéz kialakítani és betartani.

2011. dec. 22. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Sportoltam, tetszett, szeretem csinálni ---> lefogytam
2011. dec. 23. 09:59
 8/9 anonim válasza:
Egyik ismerosom ugy fogyott le hogy lebetegedett es egy hetig hanyt..Cernavekony lett pedig volt neki hasa
2017. nov. 14. 08:35
 9/9 anonim válasza:
En egyik nyaron harom naponta jartam uszni es en eszre se vettem de a barataim mondtak hogy milyen vekony lettem.
2017. nov. 14. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!