Segítenél megfogalmazni a következő motivációt a fogyásomra?
Figyelt kérdés
Volt egy motivációm akkor amikor gyermeket szerettem volna és le kellett szoknom a cigiről ...akkor azt mondtam magamnak leszokom ,mert gyermeket szeretnék most pedig lefogyok ,mert .... segítenél befejezni ?(jöhetnek durva dolgok is ) :)2011. dec. 21. 19:27
1/7 -semco- válasza:
Le kell fogynom hogy jól nézzek ki, a méret forma nélkül csak groteszk!
2/7 anonim válasza:
- egészséges akarok lenni
- fitt akarok lenni
- energikus akarok lenni
- jól akarok kinézni
- XY-hoz hasonló testet akarok
- elképzelem, ahogy XY irigykedve megjegyzést tesz az alakomra
- elképzelem, ahogy ZZ ámuldozik, hogy milyen jól nézek ki
- elképzelem, hogy végre gond nélkül levetkőzhetek az uszodában/strandon/szaunában
- olyan tevékenységeket is végezhetek amit eddig alakom miatt nem lehetett (kerékpár-futás-sziklamászás-falmászás-küzdősport-famászás-nyakambaveszem a 10 kilós gyereket-stb)
3/7 anonim válasza:
Ezért nem tudsz lefogyni, mert másoktól várod a motivációt. Így nem fog menni. Majd ha a TE fejedben fogalmazódik meg az, hogy állj, én most le fogok fogyni, mert ....... , akkor menni fog. Addig pedig nem...
4/7 A kérdező kommentje:
Megfogalmazódott ! A túlsúly betegséget okoz !
2011. dec. 21. 20:34
6/7 anonim válasza:
Szerintem a legjobb és ebben minden benne van : " Aki másokat legyőz erős, aki magát az hatalmas" Valamint: Egy férfi nem engedheti meg magának azt a luxust hogy ne lássa hogy mire képes a teste" <--Érdemes elgondolkodni ezeken hogy puding vagy vagy vállalod a kemény edzést és a kemény diétát az első esetben beteg leszel szív problémák magas vérnyomás, egy egészséges külső pedig segít egy jó munkahelynél is akár, illetve boldogságot okoz hülyeség hogy a dagadt emberek boldogak, na készen állsz a harcra?
7/7 A kérdező kommentje:
Igen és nem adom fel !
2011. dec. 23. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!