Az alhasi hájréteget milyen tornagyakorlatokkal lehet eltűntetni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 13:42
1/6 anonim válasza:
Esszeru dieta a kulcs, nincs lokalis zsiregetes!
2/6 Andizsuzsi válasza:
Semmilyen hájréteget sem lehet tornával eltöntetni. Csökkentett kalóriabevitelre van szükséged.
3/6 anonim válasza:
A rendszeres sport az alap, a kulcs a megfelelő étkezés, ahogy előttem írták kalóriadeficitben kell lenned, vagyis többet kell mozognod, több kalóriát kell elégetned mint amennyit beviszel. Csakis így lehet fogyni, minden más mozgás vagy alakformáláshoz, vagy erősödéshez(izmosodáshoz) vagy csak szimplán az állóképességed növekedéséhez vezet. Állítsd össze egy jó étrendet iktass be legalább heti 3 mozgást alkalmanként minimum háromnegyed óra mert kb 20 perc előtt még nincs semmi zsírégetés csak feléled a szervezetbe bevitt "üzemanyagot" , húsz perc után viszont minél tovább bírod annál jobb akkor megy a zsírégetés. Ideális sportok: kocogás, tempós séta is jó, szobabicikli, bármilyen fitness gép, azért ezek az elsődlegesek mert ezeket tudod nem túl intenzíven végezni, a pulzusodnak a zsírégető tartományban kell lennie ennek a lényege az hogy ne legyen túl intenzív a mozgás mert akkor az már főleg "izommunka" nem hatékony zsírégetés. Nasik, édességek, cukrok és társai elfelejtve egészséges étrend kialakítása pipa. Ha betartod a dolgokat idővel meg fog indulni az " alhasi hájréteg" is nincs lokális égetés mindenkinek van egy gyenge pontja oda rakódik le először a zsír és hát sajnos onnan is "olvad" el utoljára. Egyszerre fogysz mindenhonnan, csak onnan lassabban.
4/6 anonim válasza:
A tornagyakorlatok elsősorban alakformálásra illetve izmosításra vannak, fogyni zsírt égetni az előbb leírt mozgásfajtákkal tudsz hatékonyan. Mellette a torna nagyon jó, mert ahogy fogysz "feszesít" is, vagyis szép esztétikus lesza tested, valamint az izmok karbantartása segíti a fogyást is, minél több erősebb az izom annál hatékonyabb a zsírégetés.
5/6 anonim válasza:
egy kis off kérdés az edzéssel kapcsolatban:
2-3 éve jártam kondi terembe barátnőkkel, a futópad olyan volt hogy ha a kezedet letetted a karra, beirtad a sulyod és magasságod, akkor a gép a pulzusod alapján állította be a futópad sebességi szintjét (az alapján hogy milyen edzés tipust választottál) nekem mindig egy gyorsabb sétát rakott be ( kb mint ahogy szoktam menni a buszhoz vonathoz) az miért lehetet? :D
6/6 Andizsuzsi válasza:
# 5
Valószínűleg ott volt a pulzusod a megfelelő. Ha gyorsabbra állít, nagyon megemelkedett volna. Amikor én elkezdtem futni, vettem egy pulzusmérős órát. A leglassúbb kocogásnál is 150 körül volt a pulzusom. Aztán ahogy hozzászoktam a terheléshez, úgy rendeződött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!